Popüler oyun tokeninde hedef belirlendi! Bu seviyeleri izleyin
Popüler oyun tokeninde hedef belirlendi! Bu seviyeleri izleyin

Popüler oyun tokeninde hedef belirlendi! Bu seviyeleri izleyin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain alanında kazan-kazan oyun modelinin benimsenmesini yaygınlaştırdığı bilinen, Axie Infinity için iyi günler yakın görünüyor. Axie Infinity, kullanıcıların platformunda oyun oynayarak Smooth Love Potion (SLP) tokenini elde etmelerini sağlar.

Ancak 12 Mayıs’ta bir Axie Infinity oyun geliştiricisi tarafından gönderilen bir tweet, Axie Infinity’nin SLP yardımcı para biriminin sıfıra düştüğünü belirtti. Bu, çoğu oyuncu kazançlarından para kazanabildiklerinde oynamayı bıraktığından, P2E oyunlarına olan ilgide sürekli bir düşüşün göstergesi olabilir.

Platformun yerel tokeni AXS, oyun platformunun sık sık ürün yayınlamasına rağmen zorlu bir dönemden geçti. Daha büyük pazarın kan banyosu karşısında bu tokenin bu hafta nasıl ilerlediğine bir göz atalım.

Oyuncular ilgilerini kaybetmeye mi başladı?

Son 24 saat içinde AXS %5’in üzerinde kazanç kaydederek fiyatı 21,87 doları aştı. Ancak, son yedi gün içinde işler o kadar da iyi gitmedi.

Haftaya 29,3 dolardan başlayan tokenin fiyatı bir miktar toparlanmadan önce %25 oranında düştü.

Ek olarak, incelenen dönem için altcoin, aşırı satım bölgelerinde RSI ve MFI ile büyük satış baskısı kaydetti.

Bu, bu hafta kripto piyasasını rahatsız eden düşüş görünümünün göstergesi gibi görünüyordu. Yazım sırasında, RSI 31’de dururken, MFI her ikisi de yükseliş trendinde 46’da kaldı.

Benzer şekilde, aynı zaman diliminde, AXS’nin piyasa değeri %25 düşerek 1.33 milyar dolara indi.

11 Mayıs’ta neler oldu?

11 Mayıs’ta blockchain teknolojisi odaklı bir şirket olan BTCS, blockchain altyapı operasyonlarına Axie Infinity’nin eklendiğini duyurdu.

BTCS CEO’suna göre, ekleme yapıldı çünkü şirket,

“Blockchain oyununun, Axie Infinity gibi önde gelen Ethereum tabanlı oyunlarla tüm oyun endüstrisinin geleceğini şekillendirebileceğine inanıyor. Axie Infinity, insanların oyun oynama şeklini değiştiriyor, sadece eğlenceli olan bir şeyden gerçek parasal değeri olan bir şeye geçiyor.”

Ayrıca, zincirleme analiz, kripto paranın önemli adımlar attığını gösterdi. Ağdaki günlük aktif adresler endeksi yalnızca 11 Mayıs’ta %57 arttı. Ancak, kısa süre sonra 14 Mayıs’a kadar geri çekilmeden önce geriledi.

11 Mayıs’ta balina işlemlerinde de bir artış kaydedildi. 100 bin doların üzerindeki işlemler için token, 126 balina işlemiyle rekor kırdı. Ayrıca, 1 milyon doların üzerindeki işlemler için ağ 11 Mayıs’ta en yüksek seviyeye ulaştı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin