Popüler oyun tokeni bir günde %14 arttı! Peki neden yükseliyor?
Popüler oyun tokeni bir günde %14 arttı! Peki neden yükseliyor?

Popüler oyun tokeni bir günde %14 arttı! Peki neden yükseliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler oyun tokeni Axie Infinity (AXS), yaklaşık 20 günlük düşüşün ardından  nihayet yeşile döndü. Oyun tokenin fiyatı dün %14 arttı ve bugün de yükselişini sürdürüyor.

CoinMarketCap’e göre, yazı yazılırken, Axie Infinity gün içinde %3,07 arttı. Son 24 saatte en yüksek 52,59 dolar ve en düşük 49.58 doları gördü.

Peki Axie Infinity (AXS) neden yükseliyor? Mevcut Axie Infinity yükseliş trendinin perde arkasında neler olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

Axie Infinity nedir?

Mevcut yükseliş eğilimine girmeden önce, ne olduğunu bilmeyenler için Axie Infinity’nin ne olduğunu açıklamamız önemli.

Özetle, Axie Infinity, oyuncuların oyun oynamalarına ve oynadıkça kazanmalarına izin veren bir metaverse blok zinciridir.

Axie Infinity oyuncuları, Axies adı verilen, takas edilemez token (NFT) tabanlı yaratıkları toplar, üretir, yükseltir, savaşır ve takas eder. Axie Infinity ekosisteminde işlem yapmak için kullanılan yerel token AXS olarak gösterilir.

Oyun tokeni AXS neden yükseliyor?

Aslına popüler oyun tokeni yükselişini bir listelemeye borçlu. Kripto para, dün akşam, insanların onu takas edip ödünç alabilecekleri bir platform olan NEXO’da listelendi. Listeleme haberlerinin ardından oyun tokeni yükselişe geçti.

Nexo, Axie Infinity’e ne sunuyor?

Nexo listelemesiyle, kullanıcılar platformda AXS satın alabilecek ve saniyeler içinde cüzdanlarına teslim edebilecekler.

Kullanıcı arayüzü, basit prosedürlere sahip olacağından AXS alımı basit ve güvenli olacağından doğrudan kartlarla veya kripto çiftleri kullanarak satın almak mümkün olacak. Bu mevcut çiftler şunları içerir: AXS/ETH, AXS/BTC, AXS/USDT, AXS/USDx, AXS/GBPx ve AXS/EURx.

Kullanıcılar ayrıca AXS’i doldurarak veya satın alarak bir kez pasif gelir elde edebilecekler. Kullanıcının sadakat sınıfına göre belirlenecek olan %36 faiz teklifi, 31 Mart 2022 tarihine kadar geçerli olacak.

coinjournal


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin