Popüler metaverse coinlerde son durum! APE, GMT, MANA ve SAND
Popüler metaverse coinlerde son durum! APE, GMT, MANA ve SAND

Popüler metaverse coinlerde son durum! APE, GMT, MANA ve SAND

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha geniş kripto piyasası olumsuz hareket ederken önemli metaverse tokenleri de düşüş kaydediyor.  Birkaç oyun ve metaverse tokeni bugün çift haneli düşüşler kaydetti.

ApeCoin (APE) ve STEPN (GMT) bugün her biri en az %15 oranında düşüş yaşadı. Bitcoin ve Ethereum kayıpları ekosistem boyunca şok dalgaları gönderdiğinden, kripto pazarının çoğu kırmızı. ApeCoin (APE) ve STEPN (GMT) de dahil olmak üzere, son 24 saatin en büyük kayıpları arasında olan metaverse tokeni oldu.

Bored Ape Yacht Club ekosisteminin Ethereum tabanlı tokeni ApeCoin, elde edilen verilere göre %15’ten fazla düştü ve haftalık toplam %23’lük bir düşüş yaşadı. APE, Mart lansmanından bu yana değişkenlik yaşıyor.

Bu arada, Solana tabanlı oyun tokeni STEPN’in GMT yönetim tokeninin fiyatı, son24 saat içinde %16 düştü. İspanyol futbol kulübü Atletico de Madrid ile ortaklık haberi bile STEPN’in tokeninin bugün önemli bir değer kaybetmesini engelleyemedi.

Metaverse coinler düşüyor

En büyük kripto para Bitcoin (BTC), önde gelen kripto para biriminin bugün haftalık en düşük 21.814 dolara düşmesiyle üst üste üçüncü gün için düşüş fiyat hareketini sürdürdü.  Axie Infinity’nin AXS yönetişim tokeni de bugün yaklaşık %13 düştü, Ethereum metaverse oyunu Decentraland’ın MANA tokeni %12 düştü ve Enjin Coin (ENJ) %11’den fazla düştü. Dikkate değer bir başka metaverse oyunu olan The Sandbox (SAND) %10 düştü. En iyi kripto paralar Bitcoin ve Ethereum bugün yaklaşık %8 düştü. Daha geniş kripto piyasası hissiyatının yardımcı olabilecek bir dizi tasfiyeyi başlattı.

Bugünün aşağı yönlü kripto piyasası salınımı, kısmen, merkezi olmayan finans (DeFi) alanındaki aktivitenin azalmasıyla birlikte, Eylül ayında daha fazla Fed faiz artırımı çağrılarına bağlandı. Yazım sırasında kripto fiyatları düşmeye devam ederken son 24 saat içinde yaklaşık 605 milyon dolar değerinde pozisyon tasfiye edildi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin