Popüler Metaverse coin'de boğalar kontrolü ele aldı! Patlamaya hazır mı?
Popüler Metaverse coin'de boğalar kontrolü ele aldı! Patlamaya hazır mı?

Popüler metaverse coin güçlü bir yükselişe hazırlanıyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SAND fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,48 dolardan neredeyse %70 kaybetti ve metaverse coin fiyatı 3,3 dolara düştü.

Önemli teknik noktalar:

Günlük Stokastik göstergesi, K ve D çizgisi arasında bir yükseliş geçişi gösteriyor.

SAND tokenindeki gün içi işlem hacmi, %3,6’lık bir kayıpla 1.3 milyar dolar.

Sandbox teknik analizine ilişkin son haberimizde, SAND alıcıları %50 geri çekilme işareti olan 4,4 doları kaybetti. Bununla birlikte, kripto para birimi etrafındaki düşüş eğiliminin etkisi altında, ayı hakimiyeti devam etti ve tokeni 2,75 dolara düşürdü, bu da %17’lik daha fazla devalüasyona işaret ediyor.

Ancak, alıcılar 2,75 dolar SAND fiyatını savundu ve 200-EMA desteğiyle birlikte metaverse coin geri döndü. SAND, son dip seviyelerinden %30’luk bir yatırım getirisi gösteriyor ve 3,3 dolarlık küçük bir direnci geri almayı başardı ve bir toparlanma fırsatı yakaladı. K ve D çizgisinde yükseliş geçişi sağlayan günlük Stokastik RSI, istikrarlı bir şekilde orta çizgiye yaklaşıyor. Bununla birlikte, günlük teknik veriler, 20 ve 100 EMA’da düşüş eğilimi gösteriyor ve bu da daha fazla satıcıyı metaverse coine çekiyor.

Sandbox fiyatı daha yüksek bir hamleye hazır!

SAND fiyatındaki son toparlanma, 4 saatlik zaman çerçevesi grafiğinde ters bir baş ve omuz modeli gösteriyor. SAND fiyatı şu anda bir yükseliş kırılmasının ardından 3,3 dolarlık fiyatı yeniden test ediyor ve yatırımcılar için uzun vadede alım fırsatı sunuyor. Bu kırılmayı sürdüren fiyat ile SAND önümüzdeki hafta 3,82 dolara yükselebilir. 4 saatlik hareketli ortalama yakınsama sapması, MACD göstergesi tarafsız bölgenin üzerine sıçradığı için modelin değişeceğine işaret ediyor.

Direnç seviyeleri: 3,8 dolar ve 4,4 dolar

Destek seviyeleri: 3,3 dolar ve 2,7 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin