Popüler meme coinlerde son durum: İşte fiyatta beklenen yön!
Popüler meme coinlerde son durum: İşte fiyatta beklenen yön!

Popüler meme coinlerde son durum: İşte fiyatta beklenen yön!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Dogecoin ve Shiba Inu, balinalar büyük kâr elde ederken, zirvede meme coinler büyük fiyat düzeltmelerine tanık oldu. Balinalar Dogecoin ve Shiba Inu varlıklarını kaybettikçe, meme coinler düşüş kaydetmeye devam etti. Analistler, Dogecoin fiyatının yükselişe geçebileceğini ve belirli koşullar yerine getirildiğinde kayıplarını telafi edebileceğini savunuyor. Dogecoin ve Shiba Inu, hafta sonu sahiplerine çift haneli kârlar sağladıktan sonra fiyatlarının aniden düşüşe geçti. Düşüş, son düşüşün önüne geçen kitlesel kârla bağlantılı görünüyor.

SHIB-USDT price chart

Balinalar, Temmuz 2022 ve Ağustos ayının ilk haftası boyunca iki kripto para birimindeki düşüşle Dogecoin ve Shiba Inu’yu biriktirdi. Shiba Inu ağındaki balina aktivitesi 15 Ağustos tarihinde zirveye ulaştı.

Kripto veri analiz platformu Santiment’ten elde edilen verilere dayanarak, Dogecoin ve Shiba Inu, Pazar ve Salı günkü fiyatlarının zirvesinden sonra büyük fiyat düzeltmeleri yaşadı. Büyük cüzdan yatırımcıları, iki kripto paranın ideal kâr alma anlarını öngördü. Büyük değerli işlemlerde 100.000 doları aşan artış, DOGE ve SHIB fiyatlarındaki düşüşle aynı zamana denk geldi.

Dogecoin ve Shiba Inu balina etkinliği

Shiba Eternity lansmanı, Shiba Inu’nun fiyat rallisinin tetikleyicilerinden biri olarak değerlendiriliyor. Ethereum balinaları ve büyük cüzdan yatırımcılarının birikimi, Shiba Inu ve Dogecoin fiyat artışlarına neden olan başka bir faktör olarak kabul ediliyor. Ancak, 15 Ağustos’a kadar geçen hafta yaklaşık %30 kazanç sağladıktan sonra, her iki varlık da bir gecede çift haneli düşüşler kaydetti.

Üç ayın en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra Dogecoin fiyatı düşüş trendi başlattı ve DOGE fiyatı 0,07 doalr seviyesine düştü. Analistler, Dogecoin fiyatının yükselişe geçmesi için karşılanması gereken belirli koşulları belirledi.

Analistler, meme coin’in bir yıldan uzun süredir devam eden düşüş trend çizgisini değerlendirdi. Genel ayı eğilimine rağmen, DOGE fiyatının düşüş trendinden çıkması durumunda %6-14 oranında artabileceğini söylüyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin