Popüler meme coin'in fiyatı nereye gidiyor; Sürpriz bir yükseliş yaşanabilir mi?
Popüler meme coin'in fiyatı nereye gidiyor; Sürpriz bir yükseliş yaşanabilir mi?

Popüler meme coin’in fiyatı nereye gidiyor; Sürpriz bir yükseliş yaşanabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler meme coin Shiba Inu’nun fiyatı listeleme haberlerinin ardından bir yükseliş kaydedebilir. Shiba Inu (SHIB), 19 Ekim’de 0,000010 dolarlık kilit seviyesini kaybetti. Ardından meme coin 0,000009 dolar aralığına ulaşıldığında fiyatına fazladan bir sıfır ekledi. Yayınlandığı sırada SHIB, son 24 saatte %2,26 düşüşle 0,00000978 dolardan el değiştiriyordu.

2022 yılı, kripto para birimleri de dahil olmak üzere piyasalarda önemli kayıplar yaşandı. Shiba Inu, Ekim 2021’de ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000088 dolardan %88,91 düştüğü için kripto piyasasındaki düşüşten kurtulamadı.

Bununla birlikte, kısa vadeli fiyat hareketini yakınlaştıran SHIB, sürpriz bir sıçrama veya bir rahatlama rallisi için potansiyel bir aday olabilir. Bu, günlük RSI’nin Ağustos ayından bu yana sabit bir fiyat düşüşünün ardından 30 aşırı satım seviyesine yaklaşmasıyla gerçekleşti.

Haziran ayında, fiyat 18 Haziran’da 0,00000714 dolara kadar geriledi. Sonraki bir toparlanma, 14 Ağustos’ta %157’lik bir artışla 0,000018 dolarlık yüksek bir seviyeye ulaştı.

Bununla birlikte, daha fazla düşüş olması durumunda, SHIB bu arada 0,0000092 dolar seviyelerine kadar gerileyebilir. Daha fazla düşüş 0,000007 dolar seviyesini yeniden test etmeye zorlayabilir. Aksine, 0,000010 dolara bir rahatlama rallisi meydana gelirse SHIB fiyatından sıfırı silebilir. Bir sonraki engel, 0,0000135 dolar seviyesinin hemen önündeki 0,0000113 dolar seviyesi olabilir.

SHIB, başka bir kripto borsasında listeleniyor

Yakın tarihli bir duyuruya göre, Shiba Inu şimdi İsviçre kripto para birimi platformu Swissborg’da listelendi. Geniş kullanıcı tabanı için bir hibrit kripto para birimi hizmeti işleten platform, SHIB’yi listeleme kararının büyüyen topluluğunun talebi tarafından teşvik edildiğini ortaya koydu. Ayrıca SHIB kısa süre önce Seyşeller merkezli kripto para borsası BitMEX tarafından listelendi.

u.today 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin