Popüler meme coin'in yakım haberleri fiyatı canlandırdı!
Popüler meme coin'in yakım haberleri fiyatı canlandırdı!

Popüler meme coin’in yakım haberleri fiyatı canlandırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Baby Doge Coin fiyatı büyük bir yükseliş kaydetti. BabyDoge ekibinin yakma portalında 13 Şubat Pazartesi günü yayınlanması planlanan duyurunun ardından, BabyDoge’un fiyatı son 24 saatte büyük bir sıçramayla karşılık verdi.

Ekip yakma portalının yakında yayınlanacağını doğruladı ve 1 Nisan’a kadar topluluk yakma portalı aracılığıyla yakılan her token için beş token yakacağını belirtti.

Daha önce bildirildiği gibi, yakım portalı yakma gücünü topluluğa vermeyi amaçlıyor. Ayrıca, kullanıcılara BabyDoge satın almaları için daha düşük ücretler verecek. Ardından, ana amaçlardan biri BabyDoge arzını azaltmak olacak.

Baby Doge Coin yakma işlemi aşamalı olarak artıyor, bu nedenle yakım portalı başlatıldığında olumlu katkıda bulunabilir.

Baby Doge Coin izleyicisi Burn BabyDoge’a göre, son bir saat içinde toplam arzdan 16.300 dolar değerinde BABYDOGE tokeni yakıldı.

Baby Doge Coin fiyatı tepki veriyor

Baby Doge Coin’in fiyatı, 12 Şubat’ta 0,00000000457 dolara sıçrayarak yakım portalının duyurusuna olumlu yanıt verdi.

Günlük grafiğinde bir golden cross’un görünümü de olumlu göstergelere katkıda bulunuyor.

Bir BABYDOGE kripto parasının şu anki fiyatı, son 24 saat içinde %23’lük pozitif bir değişimle 0,000000004293 dolardır.

WhaleStats’e göre BabyDoge, izlediği en büyük 500 BNB balinası için en çok satın alınan token konumunda yer alıyor. Bununla birlikte, Baby Doge Coin’in rallisinin devam edip etmeyeceğini anlamak için genel piyasa eğilimi takip edilebilir

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin