Popüler meme coin kritik eşikte! Yükseliş için bakın neyi bekliyor?
Popüler meme coin kritik eşikte! Yükseliş için bakın neyi bekliyor?

Popüler meme coin kritik eşikte! Yükseliş için bakın neyi bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İki haftalık %50’lik bir düşüşün ardından, ana meme coin olan DOGE fiyatı kritik eşikte. ABD ekonomik durgunluğunun riskleri ve sadece bir hafta önce kapitalizasyona göre ilk 10 para birimi olan LUNA’nın yakın zamanda çöküşü, kripto para piyasasında büyük bir “riske” neden oldu.

Dogecoin, kripto paraların bir üyesi olarak bu kaderden kaçamadı ve %40’tan fazla ile neredeyse en büyük haftalık düşüşü yaşadı.

Nisan 2021 seviyelerinde devasa DOGE alımı gerçekleşti ve bu da meme coin’in düşüşün %25’ini geri kazanmasına izin verdi.

Geçen Nisan’a dönersek, haftalık artışın o sırada %560 olduğunu ve Elon Musk destekli roketin DOGE fiyatını 0,0685 dolardan 0,45 dolara yükselttiğini belirtmekte fayda var.

Kayıt birkaç hafta sonra güncellendi ve Dogecoin token başına tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,74 doları gördü.

Mevcut durum farklı ve daha iyisi için değil. Tarihi seviyelerde büyük ölçüde itfa edilen meme coin, yaklaşık 0,086 dolar desteğin etrafında geziniyor.

Nelere dikkat etmelisiniz?

Kripto para piyasasının S&P500 ve NASDAQ gibi önemli ABD endeksleriyle eşi benzeri görülmemiş korelasyonu göz önüne alındığında, yatırımcılar önümüzdeki haftanın önemli ekonomik olaylarının sonuçlarını takip etmeli.

Federal Rezerv Yönetim Kurulu üyesi Jerome Powell’ın Salı günkü konuşmasına özel ilgi gösterildi. Finansal piyasalar için zor bir hafta olacak. Şimdiye kadar, piyasaların buharının tükenip tükenmediğini bilmek oldukça zor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin