Popüler kripto para borsası yıllık yüzde 10 kazandıran faiz programı başlattı
Popüler kripto para borsası yıllık yüzde 10 kazandıran faiz programı başlattı

Popüler kripto para borsası yıllık yüzde 10 kazandıran faiz programı başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Staking, kripto para birimi kullanıcılarının yatırımlarına faiz kazanarak pasif gelir elde etmelerinin bir yolu. Popüler kripto para borsası Bitfinex bugün gerçekleştirilen duyuruya göre bir staking ödül programı başlattı.

Borsa kripto para varlığınız üzerinden yıllık yüzde 10 faiz verecek

Yeni staking hizmetleri, Bitfinex kullanıcılarının dijital varlıklarını borsada tutarak yılda %10’a kadar faiz kazanmalarına izin verecek.

Söz konusu program şimdilik sadece EOS, Cosmos (ATOM) ve v.systems (VSYS) desteğine sahip. Borsa mayıs ayında ise Tezos (XTZ) desteğini eklemeyi planlıyor.

Geliştirme hakkında konuşan Bitfinex Teknoloji Sorumlusu Paolo Ardoino, borsanın mevcut müşterileri ve geniş kripto topluluğunu yenilikçi ürünler ve özelliklerle birleştirmeye kararlı olduklarını söyledi.

Bitfinex Staking Ödül Programı, kullanıcılarımıza platformumuzdaki varlıklarını artırmak için başka bir yol sunuyor.

Bahsedilen tokenler borsa kontrolü altında kalacak ve platformdaki diğer kripto para birimleri gibi güvence altına alınacak. Şirket, kullanıcılara güvenli şirket içi saklama çözümünü kullanarak fonların platformda güvenli bir şekilde saklanacağını garanti ediyor.

Başka borsalar da bu kervana katılmıştı: Ancak dikkatli olun

Bitfinex, bir ödül programı başlatan ilk kripto para borsası değil. Kraken, Coinbase ve önde gelen borsa Binance de kısa süre önce kullanıcılara yıllık %5 ila %7 getiri sunan benzer staking hizmetleri başlattı.

Kripto paralardan bu şekilde kazanç sağlamak çekici gibi görünse de bazı riskleri gözardı etmemek gerekiyor. Kullanıcıların fonlarla ticaret yapmadığı sürece borsalarda büyük miktarlarda kripto para depolaması genellikle önerilmez. İlgili borsanın saldırıya uğraması halinde varlıklarınızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Ciddi güvenlik ihlalleri sebebiyle saldırıya uğradıktan sonra iflas eden Mt Gox ve Cryptopia gibi borsalar, kullanıcılarına ciddi kayıplar yaşatmıştı.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.

Bu gösterge Bitcoin için 2017’den beri ilk kez satın alma bölgesini gösterdi!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin