Popüler kripto para borsası dinamik piyasa yapıcısını tanıtacak
Popüler kripto para borsası dinamik piyasa yapıcısını tanıtacak

Popüler kripto para borsası dinamik piyasa yapıcısını tanıtacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan borsa Kyber Network, Kyber 3.0 adlı hizmetine yükseltme yaptığını duyurdu.

Yükseltme, Dinamik Piyasa Yapıcı (DMM) olarak bilinen yeni bir DeFi yeniliğini tanıtacak.

Kyber 3.0 yükseltmesi, Katana ve Kaizen olmak üzere iki aşamada gerçekleşecek. Bu, 2021’in 3. çeyreğinin sonlarına kadar tamamlanacak.

Yeni sürüm

Merkezi olmayan borsa Kyber Network, Dinamik Piyasa Yapıcıyı (DMM) tanıtacak olan Kyber 3.0 yükseltmesini duyurdu.

Kyber Network yaptığı açıklamada, yükseltmeyi başlangıcından bu yana Kyber’e yapılan en önemli değişiklik olarak nitelendiriyor.

Kyber 3.0, Dinamik Piyasa Yapıcı (DMM) olarak bilinen yeni bir DeFi yeniliğini tanıtacak. Ekip, bunun düşük sermaye verimliliği ve yüksek speradlar gibi popüler merkezi olmayan ticaret platformlarının halihazırda karşılaştığı sorunları ortadan kaldıracağını iddia ediyor.

Ekip, yeni güncellemenin mevcut platformunu tek bir protokolden bir likidite protokolleri merkezine dönüştüreceğini söylüyor. Kyber Network CEO’su ve kurucu ortak Loi Luu, DMM sayesinde, “Kyber, likidite inovasyonu ve büyümesi için bir merkez haline gelecek” dedi.

AMM’lerde İyileştirme

Kyber Network ayrıca DMM’yi otomatik piyasa yapıcılara (AMM’ler) göre bir gelişme olarak tanımlıyor.

Popüler AMM’lerin statik doğası nedeniyle, çoğu katılımcı likidite sağlayıcısı, traderlara sunulan fiyatlandırma sistemi üzerinde çok az kontrole sahiptir.

Bunun aksine, Kyber’in DMM’si likidite havuzları için işlem parametrelerinin dinamik ince ayarına izin verdiği için sermaye açısından çok daha verimli. Örneğin, bir DMM kullanan likidite havuzu operatörleri, belirli token kurlarına göre fiyatlandırma eğrilerini önceden ayarlayabilir.

DMM, likidite sağlayıcıları için ücretleri piyasa koşullarına göre otomatik olarak ayarlayacak. Bu, fiyat dalgalanması sırasında Uniswap gibi AMM’lerde meydana gelebilecek süreksiz kaybı önleyecektir.

Yeni güncelleme ayrıca Kyber’i büyük ölçüde izinsiz hale getirecek. Herkes, tokenları farklı havuzlara yatırarak likiditeye katkıda bulunabilir ve herhangi bir dApp veya son kullanıcı bu likiditeyi sağlayabilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin