Popüler kripto para borsası dev hisse senetlerini işleme açtı! Apple, Amazon, Google, Facebook, Netflix, Pfizer ve çok daha fazlası…
Popüler kripto para borsası dev hisse senetlerini işleme açtı! Apple, Amazon, Google, Facebook, Netflix, Pfizer ve çok daha fazlası…

Popüler kripto para borsası dev hisse senetlerini işleme açtı! Apple, Amazon, Google, Facebook, Netflix, Pfizer ve çok daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bittrex Global, dijital varlık borsasında Apple, Tesla ve Amazon gibi tokenize edilmiş hisse senetlerinde işlem yapma imkanı sunmaya başladı.

Platform, trader ve yatırımcıların, harici bir komisyoncu kullanmadan veya ek ücret ödemeden Google, Facebook, Netflix, Pfizer ve diğerleri de dahil olmak üzere listelenen şirketlere doğrudan erişebileceklerini açıkladı.

Tokenize hisse senetleri dolar, Tether ve Bitcoin ile satın alınabilecek

DigitalAssets.AG ile iş birliği içinde başlatılan tokenize edilmiş hisseler, ABD doları, Tether ve Bitcoin kullanılarak kesirler halinde satın alınabiliyor. Bittrex, listelerin ABD borsalarına erişimi olmayan ülkelerde de erişim sağladığını söyledi.

Bittrex CEO’su Tom Albright, konuyla ilgili açıklamasında şu sözleri kullandı:

Geleneksel takas sistemleri verimsiz ve karmaşıktır ve küçük hacimli alım satım işlemleri pahalı olabilir, günler sürebilir. Bunların tümü, son on yılda gerçekleştirilen teknolojik ilerlemeler göz önüne alındığında tamamen gereksizdir.

Tokenleştirilmiş hisse senetleri, kripto para firmaları arasında büyüme eğilimi gösteriyor gibi görünüyor. Ekim ayında, kripto türev borsası FTX, borsa kullanıcılarının 12’den fazla hisse senedi ve kripto para birimi çifti üzerinde işlem yapmalarına izin vereceğini duyurmuştu.

Stabilcoin platformu Terra ise geçtiğimiz hafta halka açık şirketlerdeki hisselerin değerini taklit eden kripto varlıklarını basmanın bir yolu olan Mirror Protocol’ün lansmanını duyurdu.

Dikkat! Tam olarak hisse senetleri değil, sadece 1:1 oranlı

Bittrex gerçek şirket hisselerini listelemiyor ancak dijital varlıklar geleneksel hisse senetleriyle 1:1 destekleniyor ve kullanıcılara temel hisseye sahip olmanın aynı ekonomik faydalarından yararlanma hakkı veriyor.

Bittrex, hisse senedi tokenleştirme girişiminin, menkul kıymetleştirilmiş token tekliflerinin daha olgun ve çeşitli yatırımcılardan yararlanabileceği daha erişilebilir pazarlar yaratmaya yönelik ilk adım olduğunu söyledi.

Gelecekte şirket, borsada işlem gören fonlara, endekslere ve diğer varlık sınıflarına da yer vermeyi planlıyor.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin