Bu altcoin'e sahip olanlar dikkat! Düşüş kapıda olabilir
Bu altcoin'e sahip olanlar dikkat! Düşüş kapıda olabilir

Popüler kripto analisti altcoinlerin yükselmeye hazır olduğunu iddia ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler YouTuber ve kripto analisti Sheldon Evans, Altcoinlerin Nisan ayında yükseleceğini tahmin ediyor. Son 20 dakikadan uzun bir videoda analistler neden bir dalgalanmanın yakın olduğuna inandığını ana hatlarıyla açıkladılar.

Videoda Evans, güncel piyasa haberlerine geçmeden önce önce bazı grafikleri analiz etti. Aslında Evans, Bitcoin ve Ethereum için bir grafik analizi yaptı. Analizde Evans, Mart ayının kripto piyasası için geçmiş verilere dayanarak tipik olarak bir düşüş ayı olduğunu belirtti. Ancak, bu yıl BTC trendi kırdı ve hatta yeni bir ATH’ye ulaştı.

Evans, normdan bu ayrışmanın güçlü bir yükseliş işareti olduğuna inanıyor. Aslında, BTC’nin 20 günlük hareketli ortalamasını ay sonundan önce geri alması gerektiğini söyledi. En iyi kripto, ayı 20 günlük hareketli ortalamanın üzerinde bitirmeyi başarırsa, Nisan ayında güçlü bir yükseliş eğilimi gösterebilir.

Ayrıca Evans, Nisan ayının Altcoinler için genellikle yükseliş ayı olduğunu kaydetti. Evans, Altcoin’in aşağıda gösterildiği gibi Ocak, Nisan, Temmuz ve Ekim aylarında zirve yapan döngülerde hareket ettiğini vurguladı.

fa driven hype cycles for altcoins

Aslında Evans, bir bütün olarak kripto üzerinde o kadar yükselişe sahip ki, kripto geleceğinin hiyerarşik olmadığına inanıyor. Evans, gelecekte farklı kripto projelerinin çapraz zincirler ve çoklu zincirler aracılığıyla birlikte çalışacağına inanıyor.

Bu, özellikle 2. Katman projelerinde görmeye başladığımız bir şey. Örneğin, yakın zamanda Ethereum ölçeklendirme çözüm sağlayıcısı Optimism, Maker Dao ile işbirliği içinde bir Optimism Dai Köprüsü oluşturdu. İkili, İyimserlikten çekilme sorununu çözmek için bir köprü oluşturdu.

Evans ayrıca yükselişe geçtiğine inandığı mevcut altcoin haberlerine de dikkat çekti. Haberler şunları içerir:

  • OGN’nin Gate.io Exchange’deki girişi
  • Afrika’da kitlesel kripto benimsemesini artırması beklenen Cardano Africa anlaşması.
  • Şu anki NFT çılgınlığı, örneğin, Cardano şu anda bir NFT pazarı inşa etmeye çalıştığını bildiriyor. Ayrıca Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, NFT ve kurumsal paranın gelecek 100 milyon kripto kullanıcısını çekeceğini de öngördü.
  • Trustswap ayrıca Nisan ayı için uzun bir proje listesi açıkladı.

Uniswap’in V3 lansmanı. V3 lansman videosu kısa süre önce 500.000 $ ‘ın üzerinde 310 ETH karşılığında satıldı.

Sonuç olarak, Evans’ın bu tahmini basitçe veya hevesle yapmadığı açık. En iyi analist araştırmasını yaptı ve iddialarını gerçeklerle destekleyebildi. Bu nedenle, Nisan ayının gerçekten de Altcoinler için heyecan verici bir ay olması muhtemel.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin