Popüler DeFi protokolü yeni zincirini oluşturdu – fiyata yansıyacak mı?
Popüler DeFi protokolü yeni zincirini oluşturdu – fiyata yansıyacak mı?

Popüler DeFi protokolü yeni zincirini oluşturdu – fiyata yansıyacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler para piyasası protokolü Compound, yeni Compound Zincirinin yakında piyasaya çıkacağını duyurarak daha fazla büyüme için planlarını açıkladı.

Compound Chain

Compound  Chain, dijital varlıkların zincirler arası ödünç verilmesini ve ödünç alınmasını sağlayan açık izinli bir merkez gibi görünmektedir. Polkadot, Solana, Optimism ve daha fazlası gibi yaygın olarak kullanılan bazı katman-1 zincirleri ve ölçekleme çözümleriyle entegrasyonlar oluşturma planları zaten var.

Compound’un arkasındaki ekip, bu yeni zinciri, DeFi’deki Ethereum’daki mevcut kullanıcıları izinli defterler üzerinde çalışan piyasalarla bağlayacak orijinal borç verme protokolünün bir “yeniden hayal gücü” olarak adlandırdı. Bu yeni bağımsız zincire ayrıca CASH adlı yeni bir token eşlik edecek. Yeni token, tüm işlem ücretlerini ödemek için kullanılacak ve ayrıca sahiplere bileşik bir faiz oranı tahakkuk ettirecek.

Yeni zincir

Bu yeni zincir, daha merkezi bir consensus mekanizması kullanıyor ve şu ana kadar DeFi topluluğundan karışık geri bildirimler aldı. Bu yeni zincirin yönetimi nihayetinde Ethereum ana zincirindeki COMP token sahiplerinin elinde olacak.

Bu yeni zincir önümüzdeki yıl içinde piyasaya sürülecek.

Araştırma ve analize odaklanan popüler DeFi hesapları, Compound’un kurumsal varlıkların  önde gelen DeFi protokolü olma yolunda olabileceine işaret etti.

Bu teori, bu yılın başlarında haberlerde duyduğumuz Fireblocks gibi Compound ve DeFi erişilebilirlik sağlayıcılarının yer aldığı diğer bazı ortaklıklar ile uyumlu. Birlikte ilk kurumsal kripto tasarruf hesaplarını Mart ayında başlatmışlardı.

Yazının yazıldığı sırada Compound (Comp) 160 dolar seviyesinden işlem görüyor.

defirate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin