Popüler DeFi koini artık bu borsa tarafından destekleniyor
Popüler DeFi koini artık bu borsa tarafından destekleniyor

Popüler DeFi koini artık bu borsa tarafından destekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SushiSwap (SUSHI) artık BitGo’nun gözetim ve gözetim dışı cüzdanlarında destekleniyor. BitGo’daki ekip, SushiSwap ekibinin tutarlılığını ve esnekliğini SUSHI’ye destek eklemenin bir nedeni olarak gösterdi.

Ayrıca, SushiSwap’in Yearn Finance ile işbirliği, DeFi endüstrisindeki büyümenin bir göstergesi.

SushiSwap tutarlı ve dayanıklı

BitGo’daki ekip, SUSHI’yi destekleme kararlarının anahtarının, SushiSwap ekibinin projenin başlatıldığından beri tutarlı ve dirençli olduğunu ve kurucu Şef Nomi’nin projeden çıkarken baştaki belirsizliğine rağmen olduğunu açıkladı. SushiSwap topluluğunun kapsayıcılığının, proje hattındaki iddialı bir yol haritasıyla projenin bugünkü haline gelmesinde önemli bir etken durumunda.

SushiSwap, ekosistemin en büyük AMM’sinin fork odaklı bir versiyonunu piyasaya sürdüğü için projenin başlangıcında epeyce eleştiri aldı. Kapsayıcılık ve topluluk odaklı bir yaklaşım sayesinde, SushiSwap o zamandan beri kendi yörüngesini belirledi.

SushiSwap ekibi geçen sonbaharda iddialı bir yol haritası ortaya koydu ve bunu sunmada tutarlılık ve dayanıklılık göstermeye devam etti. SushiSwap, Sushi ekosisteminin izole ikili kredi çözümü olan BentoBox’ın merakla beklenen lansmanına yaklaşıyor. Kısa bir süre önce, SushiSwap ekibi ayrıca MISO adlı token listelemelerini hedefleyen bir launchpad programı başlattı.

DeFi, SushiSwap ve Yearn Finance işbirliği ile daha da büyüyecek

Ek olarak, BitGo’daki ekip, SushiSwap ve Yearn Finance’teki ekipler arasındaki son işbirliğinin DeFi endüstrisini genişletmek ve büyütmek için çok önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Aralık ayında, Yearn finansından Andre Cronje, SushiSwap ve Yearn’ın stratejik iş birliğini duyurdu. Projeler arasındaki ilişki çok sinerjik olup SushiSwap’in AMM havuzları ile Yearn’ın verimini en üst düzeye çıkarma stratejileri ve işbirliğine dayalı ürünlerden oluşan sürekli bir yol haritası arasındaki entegrasyonu derinleştirmeye odaklanıyor.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin