Popüler borsaya Ethereum 2.0 için yatırılan toplam miktar belli oldu
Popüler borsaya Ethereum 2.0 için yatırılan toplam miktar belli oldu

Popüler borsaya Ethereum 2.0 için yatırılan toplam miktar belli oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en popüler kripto para borsaları arasında yer alan Kraken, bugün önemli bir duyuru gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre Ethereum 2.0 staking için borsaya yatırılan toplam miktar 163.000 ETH’yi aştı.

Kraken’e Ethereum 2.0 için 163.712 ETH yatırıldı

ETH 2.0 veri sağlayıcısı Beaconcha.in tarafından yayımlanan 163.712 ETH’lik istatistik, firmanın müşterilerinin 8 Aralık’ta sahip olduğu 100.000 hisseden kayda değer bir artışı temsil ediyor. 163.712 ETH, cari fiyatlarla kabaca 95 milyon dolara tekabül etmekte.

Kraken’in Ürün Başkan Yardımcısı Jeremy Welch, dönüm noktasını duyuran basın bülteninde aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Kraken uzun zamandır Ethereum’un önemli bir destekçisi konumunda. Ağustos 2015’te Ethereum’u listeleyen ilk borsalardan biriydik. Ethereum’un öneminin artmaya devam etmesini izledik. 1 Aralık itibarıyla, ETH işlem hacimleri tipik olarak günlük Bitcoin hacimlerimizin %15-40’ını oluşturuyor.

1 ay gibi bir sürede 1 milyon ETH aşıldı

Daha önce bildirildiği üzere ETH 2.0 mevduat sözleşmesi kasım ayı başında başlatıldı ve 4 Aralık’ta 1 milyon ETH barajını aştı. Ağ için bir tür omurga olan işaret zincirini oluşturan ETH 2.0 sunumunun ilk aşaması 1 Aralık’ta gerçekleşti.

The Block’tan Yogita Khatri tarafından bildirildiği üzere, önümüzdeki birkaç yıl içinde büyük olasılıkla gerçekleşecek çok aşamalı bir süreç var.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin