Analistlerden XRP için korkunç senaryo:
Çarpıcı veri: eToro kullanıcı tabanının yarısı XRP yatırımı yapmış!

Popüler Bitcoin borsasındaki satışlarla Ripple (XRP) çöktü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto para borsası Beaxy’de bazı kullanıcı işlemleriyle Ripple (XRP) fiyatı ciddi değer kaybetti ve bunun sonucunda XRP işlemleri askıya alındı.

Ripple (XRP) %40 değer kaybetti

Bir blog yazısı ve sosyal medya mesajlarına göre, 12 Ağustos’ta başlayan kripto para borsası Beaxy, XRP ticaret hacimlerinde ani bir artış yaşadı ve XRP/BTC’yi diğer borsalarda fiyatlarının %40 altına düşüren devasa bir satış oranı oldu. Blog yazısında borsa şunları söyledi:

Sonuç ve önlem olarak, tüm ticari faaliyetlerimizi geçici olarak durduruyoruz ve borsadaki para çekme işlemlerini durduruyoruz.

XRP/BTC’nin Beaxy’deki 3 günlük işlem hacmi – Kaynak: Beaxy

Beaxy, bu yıl Haziran ayında başlatıldı ve altyapı oluşumunda sorunlarla karşılaştı.

Borsa yetkilileri, olayın sorumlularını tespit etmeye çalışıyor

Yöneticiler, XRP çökmesinden sorumlu kullanıcıların, borsadaki Müşterinizi Tanıyın (KYC) prosedürleri sayesinde tanımlanabileceğini iddia etti. Borsa yetkilileri, bunun sorumlularını tespit edeceklerini söylediler. Ancak yetkililer, bu işleme katılanların yasal sonuçlarla karşılaşıp karşılaşmayacaklarını özellikle belirtmediler:

Yanlış yerleştirilmiş fonları geri alabileceğimize güveniyoruz.

Nihayetinde XRP’nin arkasındaki şirket olan Ripple henüz olaylar hakkında herkese açık yorumda bulunmadı.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin