CME Bitcoin Opsiyon Sözleşmeleri hacmi 1 ayda yüzde 79 yükseldi!
CME Bitcoin Opsiyon Sözleşmeleri hacmi 1 ayda yüzde 79 yükseldi!

Popüler Bitcoin borsası bir ülkede daha kapılarını kripto para yatırımcılarına açıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en eski kripto borsalarından birinin şimdi Singapur’da bir ofisi var.

OKCoin’den 8 Ekim’de yapılan açıklamaya göre, borsa, ülkenin finansal düzenleyecisinden uygunluk muafiyeti aldıktan beş ay sonra kapılarını Singapur’daki kripto yatırımcılarına açıyor.

OKCoin halihazırda Singapur doları için destek sunuyor. Ayrıca müşterilerinin Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için SGD kurları ile ticareti yapabileceğini bildirdi. Yeni lokasyonun Asya ve Okyanusya’daki müşterilere hizmet veren yeni bir merkez olarak hizmet vereceği bildiriliyor.

Yeni adımlar

Borsanın Singapur ofisinin genel müdürü Khairi Azmi, OKCoin’in faaliyetlerinin Singapur Para Otoritesi, MAS tarafından yayınlanan Ödeme Hizmetleri Yasası veya PSA kapsamındaki yönergelere ve gereksinimlere uymasını sağlamak için adımlar attığını söyledi.

Ocak ayından beri yürürlükte olan PSA, kripto para birimi ile ilgili firmaların para değiştirme lisansı, standart ödeme kurumu lisansı ve büyük bir ödeme kurumu lisansı gibi işletme lisanslarına başvurmasını gerektiriyor. Konuyla ilgili olarak Azmi ayrıca şu ifadeleri de kullandı:

“Biz dikkatli bir düzenleyici yaklaşım benimsedik. MAS’ın açık bir düzenleyici yol haritası belirlemek için attığı adımlar göz önüne alındığında Singapur bizim için çok cazip bir piyasa.”

Özel sektör de alana girmeye hazırlanıyor

Yeni düzenlemelere ek olarak, Singapur’daki özel sektör kripto para alanına hazırlanıyor olabilir. Eylül ayında Singapur Borsası, İngiltere merkezli kripto veri şirketi CryptoCompare ile ortaklaşa BTC ve ETH için fiyat endekslerini listeleyeceğini duyurdu. Fiyat akışları, kripto varlıklarının fiyat dalgalanmalarını gerçek zamanlı olarak izlemek için OKCoin dahil borsalar tarafından kullanılabiliyor.

Bitfury’nin blok zinciri analiz platformu Crystal’den alınan verilere göre Singapur, 30 Haziran itibarıyla 26 kayıtlı dijital para borsasına sahipti. Yerel bir devlet kurumu Temmuz ayında Singapur’da 234 blockchain firması olduğunu açıkladı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin