Popüler Bitcoin boğası konuştu:
Popüler Bitcoin boğası konuştu: "BTC hâlâ mükemmel bir seçim"

Popüler Bitcoin boğası konuştu: “BTC hâlâ mükemmel bir seçim”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler Bitcoin boğası Anthony Pompliano, 11 Haziran tarihinde Bitcoin (BTC) piyasalarında neler olduğu ve neden hâlâ mükemmel para sistemi olduğu hakkında bir video paylaştı.

BTC’nin kısa vadeli sahipleri tarafından tutulan toplam kâr arzı, geçen hafta boyunca tarihi düşükleri test etmeye devam etti.

BTC’nin mükemmel parasal sistem olmasıyla ilgili olarak, Amerikalı yatırımcı özellikle geleneksel varlıkların yatırım getirisinden bahsetti.

1 yıllık değerlere bakıldığında, Bitcoin ve geleneksel piyasalar oldukça benzerlik gösteriyor. Ancak daha uzun zaman dilimleriyle karşılaştırıldığında, BTC geleneksel piyasadan çok daha iyi performans gösteriyor.

BTC her şeye rağmen daha iyi performansa sahip

BTC ayrıca ömrünün sadece 500 günü boyunca mevcut seviyesinde işlem gördü. Bu, BTC satın alırsanız, zamanın %89’unda ABD doları değeri açısından yükseleceğiniz anlamına gelir.

BTC’nin CAGR’sine bakıldığında, şu anda %135’in biraz altında. Bu, BTC’nin S&P500’den ve NASDAQ’dan önemli ölçüde daha iyi performans gösterdiği anlamına geliyor.

CoinMarketCap’e göre Bitcoin, son 24 saatte 29.145 dolar seviyesinden %4,59’luk bir düşüşle şu anda 27.574 dolardan işlem görüyor. Ayrıca geçen hafta %6,79’luk bir fiyat düşüşü gördü. Piyasa değeri ile ilgili olarak, BTC %4,80 düştü ve 525.678.783,047 dolar seviyesinde bulunuyor. Kripto ayrıca son 24 saatte 34.904.089.880 dolarlık bir işlem hacmine sahip. Bu değer son güne göre %20,61 arttı.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin