https://ambcrypto.com/eos-ethereum-classic-stacks-price-analysis-14-april/
10 Eylül EOS fiyat analizi: EOS için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Popüler bir EOS cüzdan uygulaması kapandı: 52 milyon dolar uçtu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS blok zincirine dayanan bir dijital cüzdan uygulaması olan EOS Ecosystem’in kapandığı ve müşterilerin fonlarını geri vermediği bildirildi.

EOS Ecosystem 52 milyon dolarla kayıplara karıştı

Yerel haber kaynağı ChainNews tarafından dün bildirilen habere göre cüzdan uygulaması EOS Ecosystem’in yaratıcıları, platformun herhangi bir açıklama yapmadan kapanmasıyla yaklaşık 52 milyon dolarlık fonu da alıp kayıplara karıştı. Ancak bu bir iddiadan ibaret ve henüz uygulamanın geliştiricilerinden bir açıklama gelmedi.

Cüzdan uygulaması ilk kez böyle bir olayla gündeme gelmiyor. Geçerli olmayan bir blok zinciri düğümüne sahip olduğu iddia edilen platformun hizmetlerinin çoğunun bir piramit şemasına dayandığı belirtiliyor.

Platform geçen yıl yasal işlem görmüştü

Geçen yıl, Tengzhou’da, Çin mahkemesinde EOS Ecosystem’e karşı yasal işlem yapılmıştı. Platform şu anda 81 milyon dolar değerinde olan yaklaşık 33 milyon EOS’tan oluşan bir piramit şeması yürütmekle suçlanıyordu.

2018’de piyasaya sürülen EOS, kripto para birimi endüstrisindeki yeni blok zinciri projeleri arasında yer alıyor. Amacının bir parçası, saniyede milyonlarca işlemi gerçekleştirebilen bir sistem sağlamak. Ancak dolandırıcıların yasa dışı eylemler için platformdan sık sık yararlandığı görülüyor.

cryptopolitan

Bitcoin üst üste beşinci hafta yeşilde! Yeni yükseliş kapıda mı?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin