Popüler analistten güncel Bitcoin ve Ethereum tahminleri: Sıradaki hamleleri anlattı!
Popüler analistten güncel Bitcoin ve Ethereum tahminleri: Sıradaki hamleleri anlattı!

Popüler analistten güncel Bitcoin ve Ethereum tahminleri: Sıradaki hamleleri anlattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto stratejisti Michaël van de Poppe, yeni Bitcoin ve Ethereum tahminleri ile gündemde. Poppe’ye göre Bitcoin boğaları yeni bir ralliye hazırlanırken Ethereum’daki düşüş derinleşebilir.

Bitcoin yükseliş eğiliminde

Yeni bir strateji oturumunda Van de Poppe, 165.000 YouTube abonesine, BTC’nin piyasayı iki aydan fazla bir süredir sınırda tutan 45.000 dolar civarındaki direncini kırmasından sonra Bitcoin’de yükseliş eğiliminde olduğunu söyledi.

“Bu iki aylık aralığın dışına çıktığımız için, büyük olasılıkla hareket edip kendimizi bir sonraki aralığa alma şansımız var gibi görünüyor. 46.000 ile 51.000 $ arasındaki bu alan, grafiğin devam etmesini bekleyebileceğimiz bir sonraki alan.”

Bu haberin yazıldığı sırada, Bitcoin 45.208 dolar karşılığında el değiştiriyor.

Yeni bir Twitter gönderisinde Van de Poppe, Bitcoin bazı zayıflık belirtileri gösterse de, piyasa değerine göre en büyük kripto varlığı 44.700 doların üzerinde kaldığı sürece halen güçlü göründüğünü belirtiyor.

Ethereum nefes almak isteyebilir

Önde gelen altcoin Ethereum’a da göz at Van de Poppe, altcoin’in 2022’nin en düşük seviyesi 2.159 $’dan gelen güçlü bir rallinin ardından nefes almaya hazır olduğunu söylüyor.

“Daha yüksek dipler yapıyoruz. Önceki zirveleri süpürdük ve son zirveyi de süpürdüğümüz için bir sonraki direnç bölgesine doğru gerçek ivmeyi sürdürüyoruz ve bir sonraki direnç bölgesi 3.600 dolar civarında bulunabilir ve 3.800 dolarda bir tane var.

Tek seferde bu direnci kırmasını beklemiyordum. Küçük düşüş eğilimi burada da var ve şu anda kritik destek seviyesinde (3.400 dolar) geziniyor. Bu kaybedilirse, 3.100 doları tekrar test edeceğimizi varsayıyorum.”

Ethereum şu anda son 24 saatte yaklaşık %8 düşüşle 3.200 dolardan işlem görüyor. En son düzeltme ile Van de Poppe, düşüş eğiliminin ortaya çıkmaya başladığını söylüyor.

“Ethereum, koşunun zayıflığına ve potansiyel olarak oynanmaya hazır olan düşüş farklılıklarına dayanarak daha derin bir bağlantıya hazır görünüyor.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin