Popüler analist Watcher.Guru, en iyi on kripto parayı listeledi!
Popüler analist Watcher.Guru, en iyi on kripto parayı listeledi!

Popüler analist Watcher.Guru, en iyi on kripto parayı listeledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gerçek zamanlı otomatik balina izleyen ve verileri paylaşan popüler analist Watcher.Guru, piyasa değeri açısından en iyi performans gösteren ilk 10 kripto para birimini listeledi. Liste oldukça büyük ilgiyle karşılaştı. Watcher.Guru kripto paralara piyasa değerlerine göre listeledi.

Piyasada şu anda en iyi performans sergileyen kriptodan bşlayan listede, Bitcoin (BTC) 1.18 trilyon dolarlık piyasa değeriyle ilk sırada yer aldı. BTC’yi 538,26 milyar dolar piyasa değeriyle en büyük altcoin olan Ethereum takip ediyor. İlk üçte yer alan diğer token ise yaklaşık 91,84 milyar dolar değeriyle Binance Coin (BNB) oldu.

Azalan düzende, Watcher.Guru listelerine göre 4. ve 5. dijital para birimi Tether (USDT) ve Cardano (ADA) olarak paylaşıldı. Tether ve Cardano piyasa değeri sırasıyla 71.14 dolar ve 68.20 milyar dolara sahip. USDT ve ADA’nın hemen ardından Solana (SOL) ve Ripple (XRP), her biri 62.77 dolar ve 55.85 milyar dolarlık piyasa değeriyle 6. ve 7. kriptolar olarak geliyor.

İlginç bir şekilde, Polkadot (DOT) 52.20 milyar dolarlık piyasa değeri ile 8. sırada yer alırken, Shiba Inu 36.10 milyar dolar ile 9. sırada yer alıyor. Listedeki son kripto, 35,70 milyar dolarlık piyasa değeri ile 10 numara olarak Dogecoin olarak belirlendi.

Bu işlemlerle Watcher.Guru, yukarıda belirtilen kripto para birimlerini Coingecko istatistiklerine göre ilk 10’u olarak listelediğini duyurdu.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Marmaris mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin