Popüler analist gelecek vaat eden 10 kripto projesini açıkladı!
Popüler analist gelecek vaat eden 10 kripto projesini açıkladı!

Popüler analist gelecek vaat eden 10 kripto projesini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter kripto analisti olan Ben GCrypto, gelecek vaat eden ilk on kripto para projesinin bir listesini yayınladı. Bu projelerin piyasa değeri 10 milyon doların altındadır.

  • Ben GCrypto gelecek vadeden ilk 10 projenin listesini yayınladı.
  • Analist, piyasa değeri 10 milyon doların altında olan projeleri özenle seçti.
  • Listenin ilk sırasında Inverse Finance ve onuncu sırada Atletico Madrid tokeni yer alıyor.

Listede ilk sırada 10 milyon dolarlık piyasa değeriyle Inverse Protocol (INV) yer alıyor. Token, CoinMarketCap’te 938. sırada yer alıyor ve yazının yazıldığı sırada 48,63 dolardan işlem görüyor. Token ayrıca son 24 saatte %17,19 arttı ve 24 saatlik işlem hacmi %99’a ulaştı.

İkinci olarak, listede GoChain (GO) var. Projenin piyasa değeri 9 milyon dolar ve yazının yazıldığı sırada 0,00746 dolardan işlem görüyor. Projenin 24 saatlik işlem hacmi de son 24 saatte %60 düştü. GO, son 30 günde %30 arttı.

Listenin üçüncüsü, 9.6 milyon dolarlık piyasa değerine sahip ApeX. Son 30 gün içinde proje %19,2 oranında değer kaybetti. XDEFI, 9.6 milyon dolarlık piyasa değeriyle dördüncü sırayı aldı. Token son 30 günde %14,1 arttı.

pNetwork, Jones DAO, Dego Finance, Cream ve CoW Protocol sırasıyla beşinci, altıncı, yedinci, sekizinci ve dokuzuncu sıraları aldı ve sırasıyla 9.5 milyon dolar, 9.4 milyon dolar, 8.9 milyon dolar ve 8.8 milyon dolarlık piyasa değerine sahip. Listede onuncu sırada 8.6 milyon dolarlık piyasa değeriyle Atletico Madrid tokeni bulunuyor. Token son 30 gün içinde %38,5’in üzerinde artış kaydetti.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin