Popüler analist konuştu:
Popüler analist konuştu: "Bitcoin boğa koşusu bu tarihte başlayacak"

Popüler analist konuştu: “Bitcoin boğa koşusu bu tarihte başlayacak”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen kripto yatırımcısı ve analisti, gelecek bir buçuk yıl için kripto piyasası gelişimi vizyonunu sundu ve analistin tahminlerinin kısa süre içinde gerçekleştiği söylenebilir.

Tam olarak yatırımcının grafiğinde gösterildiği gibi yerel dipte toparlanan Bitcoin fiyatları, 20.000 dolar aralığından çıkmayı başardı ve yavaş yavaş yukarı harekete başladı. Bununla birlikte, yükselişe rağmen analist, 19.000 dolarlık destek bölgesini yeniden test edileceğine inanıyor. Orta vadede, uzun bir düşüşün ardından Bitcoin‘in güçlü bir direnç seviyesi olan 40.000 dolar işaretine yükselmesini bekliyor. Geri dönüş gerçekleşirse, fiyatın 19.000-33.000 dolar aralığında dalgalanacağı bir birikim aşaması başlayacak ve BTC bir yükseliş birikim modeli oluşturduğunda yeni bir boğa koşusu görebiliriz.

Kripto piyasasının mevcut durumu

Şu an itibariyle, Bitcoin bir noktada 24.700 dolara yaklaştı. Ancak, dünkü çıkış ve konsolidasyon girişimi, fiyatın 23.600 dolara dönmesiyle sona erdi. Yerel olarak ne bekleyeceğinizi söylemek çok zor çünkü, alıcı ve satıcı oldukça güçlü. Büyük ihtimalle piyasa, son haftaların yönünü belirleyen SPX 500’ün açılışını bekliyor.

Bitcoin, 200-WMA’nın üzerinde bir konsolidasyon olmaya devam ediyor. Haftalık ve aylık mumun bugün kapandığını, bu nedenle piyasanın hareketli olabileceğini de belirtmekte fayda var.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin