featured

Popüler analist Ethereum’a güveniyor: 2,000 dolar seviyesi yakında geri kazanılabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sierra Alpha Research Başkanı David Keller, Ethereum’un piyasadaki performansı hakkında yorumlarını paylaştı. Keller, Ethereum’un yükselişe devam edeceğini ve 2,000 dolar seviyesini geri kazanacağını söyledi.

Ethereum

Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan ETH, pazar çapındaki toparlanmanın ortasında Haziran 2022’deki en düşük seviyesinden %60 oranında yükselerek önemli bir ralli gerçekleştirdi.

Ancak Keller, Ethereum için gerçek testin 1,700 dolarlık direnç noktası kırıldığında geleceğine inanıyor.

ETH bu engelin üstesinden gelebilirse Keller, fiyatın 2,000 dolara ve hatta daha yüksek zirvelere ulaşma kapasitesine sahip olduğunu düşünüyor.

Shanghai yükseltmesi

ETH, Mart ayında tamamlanması beklenen Shanghai yükseltmesi öncesinde olumlu bir performansa sahip. Merakla beklenen yükseltme, stake edilen ETH token’larının geri çekilmesini mümkün kılacak.

 

Bitcoin hâkimiyeti artıyor

Ethereum fiyatındaki bu artışa rağmen, en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, kripto pazarında daha önce kaybettiği hâkimiyetini geri kazanıyor.

CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre Bitcoin, şu anda 1 trilyon doların biraz üzerinde olan tüm kripto piyasası kapitalizasyonunun %42’sinden fazlasına sahip.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin