Popüler analist Ethereum fiyatında bu seviyeyi öngörüyor
Popüler analist Ethereum fiyatında bu seviyeyi öngörüyor

Popüler analist Ethereum fiyatında bu seviyeyi öngörüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti Michael van de Poppe, gerçek bir toparlanma sağlamak için Ethereum (ETH) fiyatının 1.450 dolara düşeceğini tahmin ediyor.

Ethereum fiyatı, Ocak ayındaki %40’lık bir rallinin ardından bir geri çekilme kaydetti ve yatırımcılara daha düşük seviyelerden ETH satın alma fırsatı verdi. ETH fiyatı geçtiğimiz Cumartesi günü 1.674 doları gördü ve rallide önemli bir gerileme yaşanmadığı için yatırımcıların kâr elde etmesi nedeniyle bugün 1.550 doların altına düştü.

Yatırımcılar bunun Ethereum satın almak için en iyi seviye olup olmadığını düşünürken, kripto analisti Michael van de Poppe daha fazlası olduğuna inanıyor.

Ethereum (ETH) fiyatı 1.450 dolara düşebilir

Popüler kripto analisti Michael van de Poppe, 25 Ocak’ta bir tweet’te Ethereum fiyatının daha da düşerek 1.450 dolara gerileyeceğini tahmin ediyor. Ethereum fiyatının 1.550 dolarlık kritik destek seviyesinden bir miktar toparlanma görebileceğine inanıyor, ancak başka bir ralli için gerçek sıçrama yalnızca kritik destek seviyesinin altından gelecek.

Ethereum Price

Ethereum (ETH) fiyatı son 24 saat içinde yaklaşık %5 düşerek 1.530 doları gördü. Yatırımcıların kâr toplaması ve balinalar tarafından elden çıkarma, ETH fiyatlarındaki son düşüşün arkasındaki ana nedenlerdi.

Whale Alert verilerine göre, bugün bir balina kripto borsası Coinbase’e 38 milyon dolar değerinde 24.768 ETH aktardı. Balinalar, son birkaç gün içinde yaklaşık 200 milyon dolar değerindeki ETH’yi kripto borsalarına ve likidite havuzlarına aktarmıştı.

Santiment’in zincir içi verileri, Ethereum’un 1.674 dolara ulaşmasından bu yana kâr getiren işlemleri doğruluyor.

Ayrıca, Ethereum’un sosyal hakimiyeti, fiyat düşüşünün ardından geçen yıl Temmuz ayından bu yana en yüksek değerine ulaştı ve bu da yatırımcıların “dipten satın alma” fırsatı aradığını gösteriyor.

Ethereum Ratio Volume Transactions and Social Dominance

Ethereum fiyatı iyileşme gösteriyor

Ethereum (ETH) fiyatı son 24 saatte %5’in üzerinde düştü ve şu anda 1.553 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, düşüşten sonra işlem hacmi %14 arttı ve bu, yatırımcılar arasında ilgide hafif bir artışa işaret ediyor.

Bununla birlikte, ETH fiyatı, ABD Merkez Bankası’nın 1 Şubat’taki faiz artırım kararına ve Perşembe günü açıklanacak olan dördüncü çeyrek GSYİH verilerine kadar baskı altında kalmaya devam edecek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin