Popüler analist Dogecoin fiyat hedefini belirledi! Beklenen ralli başlıyor mu?
Popüler analist Dogecoin fiyat hedefini belirledi! Beklenen ralli başlıyor mu?

Popüler analist Dogecoin fiyat hedefini belirledi! Beklenen ralli başlıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) fiyatı, 30 Aralık’ta 0,066 dolara düştüğünden beri %40’ın üzerinde toparlandı. Artan Dogecoin geliştirme faaliyeti, balina birikimi ve Elon Musk’ın sürekli olarak Twitter ödemesinde Dogecoin entegrasyonu ima etmesi ralliyi destekledi.

Dogecoin yeniden 0,1 doların üzerine çıkmaya hazırlanıyor

Kripto analisti Rekt Capital tarafından 7 Şubat’ta paylaşılan yeni bir analize göre, Dogecoin (DOGE) fiyatı haftalık zaman diliminde “düşen kama” modelinden çıktı.

Buna ek olarak, Dogecoin düşen kamanın tepesini destek olarak başarıyla yeniden test etti. DOGE fiyatının teknik olarak yukarı yönde iyi bir konumda olduğunu tahmin ediyor.

Dogecoin price

Yatırımcılar bugün ABD Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell’ın konuşmasını beklerken, Dogecoin fiyatı bu hafta Bitcoin fiyat trendini takip edecek gibi görünüyor. Bitcoin fiyatı son 24 saatte %1 arttı ve şu anda 23 bin dolar seviyesinin üzerinde işlem görüyor.

Bu arada Dogecoin fiyatı, son 24 saat içinde 0,089 dolara düştükten sonra %2’nin üzerinde arttı. DOGE fiyatı, 2.043.137 DOGE içeren hareketsiz bir balina adresinin 9 yıl sonra etkinleştirilmesinin ardından düştü.

Elon Musk’dan Twitter ödeme güncellemesi

Elon Musk, Twitter ödeme planında ilerlediğini ve önce ödemeler için itibari para desteği getirdiğini duyurdu. Ancak, kripto desteği gelecekte tanıtılacak.

Haberle birlikte Dogecoin balina aktivitesi arttı ve DOGE fiyatı %10 arttı.

Dogecoin topluluğu, daha önce Elon Musk tarafından ima edildiği gibi, Twitter’da Dogecoin entegrasyonunu aktif olarak bekliyor.

Bu arada rakip kripto para Shiba Inu, bu ay Shibarium Layer-2 blok zincirinin beklenen lansmanı sırasında topluluğun dikkatini çekiyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin