Popüler analist, BTC ve ADA fiyatının güçlü bir ralliden önce bu seviyelere düşeceğini söyledi!
Popüler analist, BTC ve ADA fiyatının güçlü bir ralliden önce bu seviyelere düşeceğini söyledi!

Popüler analist, BTC ve ADA fiyatının güçlü bir ralliden önce bu seviyelere düşeceğini söyledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti Dan Gambardello, Bitcoin (BTC) ve Cardano (ADA) için yaptığı en son teknik analizini paylaştı. Gambardello’ya göre BTC’nin fiyatı önemli bir trend çizgisinin (22.100 dolar) altına düştü. Ancak trend çizgisinin altındaki kırılmanın bir aldatmaca olabileceğine inanıyor ve önümüzdeki günlerde BTC fiyatında bir geri çekilme olabileceğini de sözlerine ekledi.

BTC’nin fiyatı yukarıda belirtilen trend çizgisiyle aynı seviyeye geri çekilebilirse, ya reddedilecek ya da çizgiyi kırarak 25.000 doları hedefleyecek. Bu nedenle Gambardello, yatırımcılar kripto piyasası lideri için uzun bir pozisyona girmeden önce BTC’nin fiyatının trend çizgisini kırmasını beklemenin en iyisi olabileceğini belirtti.

Öte yandan, BTC’nin fiyatı trend çizgisi tarafından reddedilirse, aşağı yönlü hedef 19 bin dolar civarındadır. Analist ayrıca 19 bin dolar seviyesinin de altını çizdi ve BTC’nin fiyatının bir ralliye ve ardından bir ayı piyasasına girmeden önce ihtiyaç duyduğu en düşük seviye olabileceğini ekledi.

Dan Gambardello, Ethereum katili Cardano’nun da grafiğini inceledi ve ADA’nın düşüş eğilimi gösteren çift tepeli grafik modelinde hareket ettiğini göz önünde bulundurarak altcoinin fiyatı için aşağı yönlü hedefini 0,28 dolar olarak belirledi.

Bununla birlikte, BTC’nin fiyat kırılması 22.100 dolar seviyesine geri dönerse, ADA fiyatının da konsolidasyon trend çizgisi olan 0,34 dolara geri döneceğini belirtti.

Gambardello, yatırımcıların önümüzdeki 4-5 gün içinde %10-15’lik bir düşüşe hazırlanmaları gerektiğini söyledi. Yine de Gambardello iyimserliğini koruyor ve önümüzdeki haftanın kripto piyasası için olumlu bir hafta olabileceğini belirtti. Analist, ABD TÜFE verilerinin önümüzdeki Salı günü beklenenden daha iyi çıkabileceğine ve bunun kripto fiyatlarını artıracağına inanıyor.

CoinMarketCap’e göre, ADA’nın fiyatı son 24 saatte %1,61 düştü. ADA’nın fiyatındaki bu 24 saatlik düşüş, şu anda -%10,53 olan haftalık olumsuz performansına katkıda bulundu. Yazım sırasında, ADA 0,3178 dolardan işlem görüyor.

ADA’nın 4 saatlik grafiğindeki teknik göstergeler, 9 EMA çizgisi 20 EMA çizgisinin altında kaldığı için biraz düşüş gösteriyor. Buna ek olarak, ADA’nın 4 saatlik grafiğindeki Göreceli Güç Endeksi (RSI) şu anda aşırı satım bölgesinde geziniyor. RSI çizgisinin negatif eğimi, ADA fiyatının önümüzdeki 24 saat içinde düşmeye devam edeceğini gösteriyor.

Kripto piyasası liderinin fiyatı da son 24 saatte bir kayıp kaydetti ve 24 saatlik %1,44 düşüşün ardından yazının yazıldığı sırada 21.724 dolardan işlem görüyor.

ADA’nın 4 saatlik grafiğine benzer şekilde, 9 EMA çizgisi, BTC’nin 4 saatlik grafiğinde 20 EMA çizgisinin altında işlem görüyor. Şu anda 2 EMA hattı, BTC’nin fiyatı için güçlü direnç seviyeleri olarak hareket ediyor.

Ayrıca, BTC’nin 4 saatlik grafiğindeki RSI göstergesi düşüş gösteriyor. Bu, BTC fiyatının önümüzdeki 24 saat içinde konsolide olacağını veya düşmeye devam edeceğini gösteriyor.

Bununla birlikte, yatırımcılar kripto varlıklarını hafta sonuna kadar satabilirler. Bu tarihsel olarak böyleydi ve tekrar olması durumunda BTC ve ADA fiyatları hafta sonuna doğru düşmeye devam edecek.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin