Dijital Para Birimi Grubu Başkanı: “Altcoin'ler büyük ralli için hazırlanıyor.”
Dijital Para Birimi Grubu Başkanı: “Altcoin'ler büyük ralli için hazırlanıyor.”

Popüler analist, Bitcoin rallisi için kritik seviyeyi açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, dün 5.600 doların altına kaymasına izin veren önemli miktarda satın alma baskısına maruz kaldı. Bu da birçok yatırımcı ve analistin kripto para biriminde daha fazla yükseliş beklememesini sağladı. Ancak BTC bu fiyat seviyesinde destek bulamadı ve o zamandan beri 5.400 dolarlık bölgeye düştü. Şimdi, bir analist Bitcoin’in 5.300 dolarlık bölgeye düşmesi durumunda bile güçlü bir satın alma reaksiyonu kazanması şartıyla başka bir boğa koşusuna hazır olduğuna inanıyor.

UB’ye göre, Bitcoin (BTC) için kritik seviye 5.300 dolar

Bitcoin  şu anki fiyatı olan 5.482 dolardan yaklaşık %0,01 artışla işlem görüyor. Pazartesi günü, Bitcoin fiyatını 5.600 doların ortasına iten göreceli olarak büyük miktarda satın alma baskısına maruz kaldı. Bu noktada BTC, fiyatını bugünkü seviyelerine düşüren artan satış baskısı ile karşı karşıya kaldı.

BTC’nin haftalık 5.230 dolarlık düşük seviyesinin üzerinde işlem görmekte olduğunu ve dün belirlenen 5.650 dolarlık bir ayın en düşük seviyesinin biraz altında olduğunu not etmek önemli. Twitter’daki popüler bir kripto para birimi analisti olan UB, Bitcoin’in şu anki fiyat hareketinden bahsetti ve BTC’nin 5.300 dolara nasıl tepki verdiğini görmek için kripto parayı yakından izlediğini açıkladı. Çünkü UB’ye göre, bu fiyat seviyesine güçlü bir tepki kripto paranın başka bir boğa koşusu için taban oluşturmasına izin verebilir.

Alex Krüger’e göre, Bitcoin yükselmek için artan bir trend çizgisine sarılmalı

Kripto para analisti UB, konuya yönelik şunları söyledi:

BTC’de yaklaşık 5.300 dolardan gelen güçlü bir tepki varsa, başka bir boğa koşusuna yaslanıyorum. O zamandan önce bir sıçrama varsa, bir günlük işlem için yaklaşık 5.530 dolardan kısa bir pozisyon almakla ilgilenebilirim. Hangi senaryo gerçekleşirse gerçekleşsin, amaç aynı (5300 dolar).

Unutulmaması gereken diğer ilginç bir model, özellikle kripto para birimleri üzerine yoğunlaşan popüler bir analist ve ekonomist olan Alex Krüger’e göre BTC’nin yakın gelecekte yükselmeye başlayabilmesi için yükselen bir trend çizgisine yakından sarılmasıdır.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin