Bitcoin retest için istekli gibi: Boğalar ise yukarıya taşımanın mücadelesini veriyor!

Popüler analist, Bitcoin fiyatı için ağzındaki baklayı çıkardı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen isimlerinden Bitcoin fiyatı için çarpıcı tahminler gelmeye devam ediyor. Birçok isim BTC’nin yönü hakkında tahminde bulunurken, bu süre zarfında destekler daha çok ön plana çıkıyor.

Özellikle bir analist Bitcoin fiyatı için adeta kara bulutları topluyor. Felaket senaryosu çizen popüler analist, 15K seviyesinin altını işaret ediyor. ABD dolar endeksine de vurgu yapan Rekt Capital, faiz kararı her şeyin göstergesi olacağını düşünüyor.

ABD doları endeksi 110’un üzerinde hareket etmeye devam ediyor. Dolar endeksinin güçlü kalması Bitcoin fiyatını düşürüyor. Kripto ve hisse senedi piyasalarını Fed’in 20-21 Eylül’deki FOMC toplantısı öncesinde zayıf görüntü veriyor. 

Geçmiş veriler Bitcoin fiyatının daha fazla düşebileceğini gösteriyor

Popüler kripto analisti Rekt Capital, BTC fiyatının aşırı bir senaryoda 13.900 doların altına ve 11.500 dolara düşebileceğini tahmin ediyor.

Aylık zaman diliminde, Bitcoin fiyatı şu anda 20.000 dolar seviyesini aşmak için mücadele ediyor. Eylül ayında da kapanış kötü gelirse tüm senaryolar gelme olasılığı oluşabilir. 

20.000-23.350 $ aralığı, savaşın en yoğun görüleceği yer. Hem boğa hem ayılar bu bölgeyi almak için geçmişte de çok savaştı.

20.000 doların artık bir direnç seviyesine dönüştüğünü görüyoruz. Bu ay, Bitcoin fiyatının 20.000$ seviyesinin altında kalmasıyla sona ererse, bir sonraki destek seviyeleri 17,165$ ve 13,900$ olacaktır.

Tarihsel Death Cross görünümü

Tarihsel olarak, Bitcoin fiyatı, bir Death Cross’un ardından 200 haftalık hareketli ortalamanın (WMA) altında veya altında bir dip oluşturur. Death Cross sonrası düzeltmeler -%42 ile -%73 arasında olmuştur.

Bu nedenle, Death Cross sonrası tarihsel geri çekilmeler ve destek seviyeleri göz önüne alındığında, Bitcoin fiyatı 13.900 dolar civarında dibe vuruyor. Aşırı senaryoda, BTC fiyatı 11.500 dolarda dibe kadar kendini sönümleyebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin