Ünlü kripto analisti yükseliş potansiyeli var dedi ve bu altcoin’e işaret etti.
Ünlü kripto analisti yükseliş potansiyeli var dedi ve bu altcoin’e işaret etti.

Popüler Altcoin’in yüzde 80’inden fazlası 125 cüzdan tarafından kontrol ediliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Glassnode tarafından yapılan yeni araştırma, Chainlink sahiplerinin %1’inin token arzının yaklaşık% 81’ini kontrol ettiğini gösteriyor.

Kontrol edilen LINK

Kripto piyasası veri toplayıcısı Glassnode’a göre, Chainlink’in (LINK) token dağıtımı, rekor düzeyde merkezileşme seviyesinde.

Glassnode’un araştırması, akıllı sözleşmelerin kripto borsalarında tutulmayan LINK’in %81’inin şu anda 125 cüzdanda saklandığını ve Chainlink’in balinalarının elinde bulunan token sayısının son iki yılda istikrarlı bir şekilde arttığını tespit etti.

Borsalarda tutulan tokenları ve Glassnode’un verilerinin hariç tuttuğu akıllı sözleşmelere dahil edildiğinde, Chainlink’in token dağıtımının merkezileştirilmesi aşırı görünüyor.

Ancak Glassnode, bu adreslerden yalnızca 12.500’ünün şu anda aktif olduğunu tahmin ediyor ve bu da LINK’in arzının yaklaşık %83’ünün aktif cüzdanların %0,8’inde bulunduğunu gösteriyor.

Balinalar

Chainlink’in balinaları Temmuz 2019’dan bu yana birikimlerini hızlandırmış gibi görünüyor ve LINK sahiplerinin ilk %1’i tarafından temsil edilen arz payı, son 18 ayda %53’ten %81’e düzenli olarak arttı.

LINK bu ay tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükselmesine rağmen balinalar satın almaya devam ederken Glassnode’dan Liesl Eichholz, Chainlink’in deneyimli traderları arasında “yükseliş hissinin” güçlü kaldığı sonucuna varıyor:

LINK balinaları, Chainlink’in çekirdek ekibinin özel token zulalarının önemli bir bölümünü satıyor gibi görünmesine rağmen birikiyor. Glassnode, son 100 günde Chainlink’in ekibinin rezerv cüzdanlarından taşınan 52 milyon LINK olduğunu belirledi.

Chainlink, kendisini 2020’de en yaygın kullanılan oracle ağı olarak kurdu ve teknoloji devi Google ve Ethereum rakibi Tezos (XTZ) ile ortaklıklar kurdu.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

avast premier satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin