Popüler altcoin'in performansı göz yaşartıyor: İşte izlenecek seviyeler
Popüler altcoin'in performansı göz yaşartıyor: İşte izlenecek seviyeler

Popüler altcoin’in performansı göz yaşartıyor: İşte izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin’in performansı, bugüne kadar yaklaşık %97 oranında artış gerçekleştirdiği için yatırımcıları etkiledi.

Bitcoin’in değerinin yeni zirvelere ulaşmasıyla birlikte, BNB grafiklerde keskin bir yükselişe tanık oluyor. Dijital varlığın cari değeri 30.39 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Binance Coin 4 saatlik grafik

4 saatlik BNB grafiği, dijital varlığın yükselen bir kanalda nasıl işlem görüp kırılmayı gerçekleştirdiğini açıklıyor.

BNB, 32.24 dolarda zirve yaptı ve şu anki düşen fiyatı desteği 29.69 dolarda test etti. Ancak güçlü direnç 31.38 $’da kaldı ancak fiyat bu seviyeyi kıramadı.

Kripto para birimi, piyasada yeterli miktarda alıcı olmasına rağmen konsolidasyon işaretleri gösteriyor.

Göreceli Güç Endeksi, BNB’nin değeri Bitcoin’inki ile yükseldiği için zaten aşırı alım bölgesinde idi. Bununla birlikte, küçük düzeltme dijital varlığın fiyatının dengelenmesine yardımcı oldu. Düzeltmeye rağmen, RSI bir kez daha yukarı doğru fiyatın artacağına işaret ediyordu. Ancak piyasada fiyatı daha yükseğe taşıyacak kadar ivme yoktu.

MACD hattı şimdi, dijital varlığı satın almaktan çok satan traderların bir göstergesi olan sinyal hattının altına kaydı. Bitcoin konsolide olurken BNB de bu eğilimi yansıtabilir.

Sonuç

Binance Coin [BNB], yazım sırasında konsolidasyon işaretleri göstermesine rağmen piyasada güçlü bir şekilde hareket ediyor. Bu konsolidasyon, altcoin piyasasındaki fiyat artışını takip etti ve şimdi fiyat bir düzeltme gördü ve kripto paranın işlem fiyatı şu anda mevcut seviyeyi tutmaya çalışıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin