Popüler altcoin’in kurucusu Picasso ve Warhol'un sanat eserlerini 22 milyon dolara satın aldı
Popüler altcoin’in kurucusu Picasso ve Warhol'un sanat eserlerini 22 milyon dolara satın aldı

Popüler altcoin’in kurucusu Picasso ve Warhol’un sanat eserlerini 22 milyon dolara satın aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron’un kurucusu ve BitTorrent’in CEO’su, NFT vakfının ilk listelenen sürümünü hazırlıyor.

Justin Sun ve Tron Vakfı tarafından sağlanan yeni bir fon, NFT ticaretini tamamen yeni bir seviyeye getirerek geleneksel ve dijital sanat arasında köprü oluşturacak. Pablo Picasso ve Andy Warhol’un sanat eserlerinin tokenlaştırılmasıyla başlayacak.

Tron’dan Justin Sun, NFT yatırımını 30 milyon dolara çıkardı

Tron Vakfı tarafından U.To ile paylaşılan bir basın açıklamasına göre, Justin Sun, Pablo Picasso’nun “Femme nue couchée au collier” ve Andy Warhol’un “Three Self-Portraits” i için 20 milyon dolar ve 2 dolarlık fiyatla kazandı. Bu büyük satış, Londra’da Christie’s tarafından düzenlenen 20. Yüzyıl Sanat Gecesi etkinliğinde gerçekleşti.

Justin Sun buys two pictures

İlk resim, Picasso’nun yaratıcılığı yolunda önemli bir adım olarak biliniyor. 1932’de uzun süredir sevgilisi olan Fransız model Marie-Thérèse Walter’ı resmetti.

“Üç Otoportre”, Rembrandt ve Vincent van Gogh gibi ölümünden kısa bir süre önce bir otoportre yapmaya karar veren Andy Warhol’un son çalışmalarından biridir.

Önceki satın alımlarla birleştirildiğinde, Picasso ve Warhol’un şaheserlerini elde etmek, Justin Sun’ın NFT tahsisatının toplam değerini 30 milyon doların üzerine çıkarıyor.

JUST NFT: Tron’un NFT fonu için yol haritası yayınlandı

Tron Vakfı’nın NFT’ler kurumu olan JUST NFT, 28 Mart 2021’de piyasaya sürüldü. 1 milyon $ ‘dan başlayan fiyatlarla birinci sınıf sanat eserlerine odaklandı.

Bu projenin ana konseptini açıklayan Justin Sun şunları söylüyor:

Sanat alanının da 80-20 kuralına tabi olduğuna inanıyorum, burada sadece piramidin tepesinde oturan sanatçıların değeri zamana dayanabilir. JUST NFT Fund, dünyanın en iyi sanat eserlerinin NFT’leştirilmesine ve blockchain alanına dönüştürülmesine kendini adamıştır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin