Popüler altcoin'de yüzde 36 yükseliş hazırlığı
Popüler altcoin'de yüzde 36 yükseliş hazırlığı

Popüler altcoin’in grafiğinde kusursuz birleşim: Yüzde 36 yükseliş hazırlığı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC fiyatı, kırılma noktasına yaklaşan bir yükseliş kurulumu ortaya çıkardı. Yatırımcılar, bu teknik oluşumun üstel kazançlarla sonuçlanmasını bekleyebilirler. Blockchain metrikleri hem yükseliş eğilimi gösteriyor hem de iyimser görünüme katkı sağlıyor.

Mükemmel birleşme

23 Aralık 2021’den 10 Mart 2022’ye kadar MATIC’in fiyatı dört düşük zirve ve iki yüksek dip seviyeyi belirledi. Eğilim çizgileri kullanılarak bu salınım noktalarının birleştirilmesi, düşen kama oluşumunu ortaya çıkardı.

Bu teknik formasyon %36’lık bir yükselişle 1,95 $’a yükselebileceğini ortaya koyuyor. Bu seviye, ilk yüksek ve düşük seviye arasındaki mesafenin 1,43 $’daki kırılma noktasına eklenmesiyle elde ediliyor.

MATIC’in fiyatı bu iki trend çizgisi arasında sıkışmaya devam ederken, yatırımcılar volatiliteyle birlikte büyük bir kırılma bekleyebilirler. 1,31 $ destek seviyesi, daha dik bir düşüşü önleyecek en yakın engel konumunda. Bu nedenle bu dayanak noktasından bir sıçrama, 1,43 doların üzerinde kesin bir kapanışı tetiklemede hayati önem taşıyacak. Bu kırılma, bir yükseliş trendinin başlangıcını işaretleyecek ve %16’lık bir rallinin ardından altcoini 1,65 dolara itebilir.

MATIC için yükselişin 1,65 dolar civarında sınırlanma şansı olsa da, satın alma baskısının yeniden canlanması büyük olasılıkla koşuyu 1,95 dolara uzatacak ve toplam yükselişi %36’ya getirebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin