Japon bankasından menkul kıymet token hamlesi
Japon bankasından menkul kıymet token hamlesi

Popüler altcoin’in fiyatının bir haftada üçe katlanmasının 3 nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dostu düzenlemeler, artan kullanıcı aktivitesi ve Yearn.Finance ile yakın zamanda yapılan bir işbirliği Curve DAO Token’ın son üç haneli rallisinin ana nedenleri.

Popüler altcoin’deki yükseliş

Geçtiğimiz iki hafta boyunca, tüm DeFi sektörü güçlü bir yükseliş trendinde.

Curve DAO’nun yönetim tokenı CRV, 11 Ocak’ta 0,54 dolardan 17 Ocak’ta 1,78 dolara yükseldi.

CRV için hacim ve fiyattaki bu son artışın üç nedeni, Yearn.finance (YFI) ekosistemiyle yeni bir işbirliği, ABD’deki olumlu düzenleyici gelişmeler ve platforma kilitlenmiş toplam değeri artıran katılımdaki artıştan kaynaklanıyor.

Yearn.Finance işbirliği

CRV işlem hacminde göze çarpan artış, Yearn.finance yaratıcısı Andre Cronje’nin aşağıdaki gif’i tweetlemesinden sonra 14 Ocak’ta başladı:

Chainlink’ten (LINK) gelen herhangi bir ortaklık veya entegrasyon duyurusunun hacim ve fiyatta anında bir artış sağladığı günlere benzer şekilde, YFI ile yapılan işbirlikleri DeFi token fiyatlarında keskin kırılmalara yol açma eğiliminde oluyor.

CRV’nin işlem hacmi, Cronje’nin tweet’ini takiben 59 milyon dolardan 350 milyon dolara yükseldi ve fiyatta önemli artış sağladı.

Bu gelişme, 24 saatlik işlem hacmini 478 milyon $’a kadar yükseltti ve fiyatı 1.23 $’a getirdi.

Kripto dostu düzenleme, Curve için fırsat yaratıyor

CRV’nin 2021’in başından bu yana üç kattan fazla artmasının ikinci bir nedeni, Amerika Birleşik Devletleri Para Birimi Denetleyici Ofisi’nden yapılan son stablecoin duyurusuyla ilgilidir.

OCC’ye göre, bankalar “ödeme faaliyetleri gibi banka tarafından izin verilen işlevleri gerçekleştirmek için INVN’ler ve ilgili stablecoinler dahil olmak üzere yeni teknolojileri kullanabilecekler.” Bankalar yakında stablecoin işlemleri yapmak ve bu varlıklar için saklama hizmetleri sağlamak için çeşitli blok zinciri platformlarını kullanabilecek. Bu durum, güvenilir bir stablecoin ekosistemi ve oracle sağlayıcısının gerekli olduğu anlamına geliyor. Curve işte bu iş için biçilmiş bir kaftan.

Artan kullanıcı etkinliği ve toplam kilitli değer temelleri güçlendiriyor

Herhangi bir kripto para birimi projesinin başarısındaki kilit faktör, topluluğunun katılımıdır. CRV için bu durum, platformda kilitlenen toplam değer (TVL) ve günlük işlem hacmi gibi ölçümlerle temsil ediliyor.

Defipulse’dan elde edilen veriler, Curve’deki TVL’nin Aralık ayı boyunca nispeten sabit kaldıktan sonra 4 Ocak’tan beri gözle görülür bir artış elde ettiğini gösteriyor.

Curve.finance, Dune Analytics tarafından aşağıdaki çizelgesinde gösterildiği gibi, platformda işlem gören günlük toplam hacimde de istikrarlı bir artış görülüyor.

Curve için bir başka olumlu gelişme de 17 Ocak’ta “Synthetix.io üzerinden çapraz varlık takaslarının artık faal hale geldiği” şeklindeki duyuruydu. Bu, CRV’nin 2021’in en yüksek seviyesi olan 1,78 dolara ulaşmasından saatler sonra yüksek seviyedeki işlem hacminin başka bir dalgasını başlattı.

Curve’de kilitlenen toplam değer yeni zirvelere ulaştıkça ve günlük hacim yükseldikçe fiyatın daha da artması muhtemel.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

microsoft project 2016 satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin