Popüler altcoin'in boğaları güç kazandı! Direnci kırabilecek mi?

Popüler altcoin’in boğaları güç kazandı! Direnci kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin Polkadot fiyatı bugün yükseliş eğiliminde. DOT düzeltmeye devam etmek için konsolide oluyor. Altcoin muhtemelen 20.61 dolar seviyesini geri alacak. Bununla birlikte, buradan fiyat daha yükselmeden önce 19 dolara hafif bir geri çekilme gerçekleşmesini bekleyebiliriz. Böyle bir geri çekilme, oynaklık dönemlerinde daha güvenli risk yönetimine izin verirken, uzun vadeli sağlam giriş fırsatları da sağlayabilir.

Teknik göstergeler ne anlatıyor?

Polkadot’un teknik göstergeleri şu anda yükselişte. Kısa vadeli tahminlerimize ek olarak, uzun vadeli tahminlerimiz de Polkadot piyasasındaki boğalar için umut verici işaretler gösteriyor. Ayrıca, fiyat hareketinin, 4 aydır, 100 günlük azalan hareketli ortalama ile eşleştirilmiş uzun vadeli azalan bir kanalda işlem görmeye gaziantep orospu numaraları devam ettiğini belirtmekte fayda var.

Popüler altcoin'in boğaları güç kazandı! Direnci kırabilecek mi?

Piyasa 50 günlük SMA ve 100 günlük SMA’yı zorlayabilirse, uzun vadede 25.93’te önemli bir direnç oluşmasını bekleyebiliriz.  RSI, 50 seviyesinin üzerinde kendine yer buldu. Bu, altcoin’in boğaları için kesinlikle umut verici bir işaret.

Fiyat hareketinin bugünün en yüksek seviyesinin üzerine çıkmayı başardığını varsayalım. Bu gerçekleşirse altcoin, mevcut flama oluşumunun ötesinde, %38,2 Fibonacci Geri Çekilme Seviyesindeki 23.62 dolara ulaşabilir. 100 günlük EMA’nın konumu nedeniyle bu seviyede güçlü bir direnç seviyesinin var olmasını bekleyebiliriz.

DOT daha yükseğe çıkmaya hazır görünüyor

Polkadot’un fiyatı, 18 dolarda sağlam bir konsolidasyon zemini oluşturduktan sonra 4 saatlik grafikte yükselmeye başladı.

Popüler altcoin'in boğaları güç kazandı! Direnci kırabilecek mi?

RSI 50 seviyesinin oldukça üzerinde işlem gördüğünden, piyasadaki teknik göstergeler şu anda boğaları destekliyor.

MACD de son zamanlarda 2 saatlik piyasa grafiğinde açıkça görülen sinyal çizgisinin üzerinde bir geçiş çizdiği için güçlü bir yükseliş sinyali sergiliyor.

Altcoin için kısa vadeli fiyat görünümü yükselişte. Bunun yanında, 18 dolarda bir direnç beklenebilir. Bu seviye kırılırsa, DOT’un bir sonraki durağı 20 dolar olacak. Bu fiyat seviyesinde ağır bir sıkışıklık ve direnç bekliyoruz.

Uzun vadeli analiz, Elliot Waves tarafından üretilen 4. bir yay çiftinin yanı sıra uzun vadeli yükselen bir kanalda fiyat hareketi ticareti ile Polkadot boğaları için daha cesaret verici işaretler sunuyor.

Altcoin için fiyat tahmini

Teknik göstergeler şu anda boğaları destekliyor, bu nedenle 18 dolarlık direnç kırılırsa altcoin 20 dolar civarındaki dirence ulaşabilir. 20 doların ardından DOT, büyük bir tıkanıklık ve direnç beklediğimiz 22 dolara gidecek.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin