Popüler altcoin’in balinaları son bir çantalarını büyüttü – fiyat artışı mı geliyor
Popüler altcoin’in balinaları son bir çantalarını büyüttü – fiyat artışı mı geliyor

Popüler altcoin’in balinaları son 1 yılda çantalarını büyüttü – fiyat artışı mı geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ChainLink balinaları, geçtiğimiz yıl LINK sahipliklerini yaklaşık% 5 artırdı. Sentiment ekibinden alınan verilere göre, bir yıl önce, borsa dışı ilk 100 Chainlink adresinin 735.64 milyon LINK tuttuğunu gösteriyor. Bu sayı şu anda 771,15 milyon LINK olup, söz konusu Chainlink balinalarının dijital varlığın geleceğine ilişkin bir güven düzeyini göstermektedir.

Santiment’teki ekip, bu analizi aşağıdaki tweet aracılığıyla ChainLink balinalarının LINK birikimini gösteren bir grafikle paylaştı.

ChainLink (LINK), kripto alanındaki ralli sonrası 10 doları aştı

Piyasa performansı açısından, ChainLink (LINK) bir kez daha 10 dolarlık psikolojik fiyat seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Yazının yazıldığı sırada, LINK 10.64 dolar değerinde ve 10.80 dolar – 10.90 dolar direnç seviyesini yeniden test edecek gibi görünüyor.

Birkaç gün önce, ChainLink (LINK), 8.80 dolar destek seviyesini kırdıktan sonra 7 dolarlık fiyat seviyesine düşmeye hazır görünüyordu. Ancak aşağıdaki iki olay nedeniyle kripto piyasaları artışa geçti.

Başkan Trump, 1.8 trilyon dolarlık ikinci bir teşvik yasasını yeniden düşünüyor. Bu, demokratların 2,2 Trilyon dolarlık teklifi reddetmesinden sonra gündeme geldi.

Square, Bitcoin’e (BTC) 50 milyon dolarlık yatırım yaptığını açıkladı.

Günlük ticaret hacmi yeşil renkte

ChainLink, 8.80 dolar destek bölgesinden bir kez daha sıçradı.

100 günlük hareketli ortalama (sarı), LINK için 10,80 – 10,90 dolar fiyat alanında kısa vadeli direnç sağlıyor.

50 günlük hareketli ortalama (beyaz), 11.50 dolar fiyat alanı etrafında bir direnç alanını vurgulamaktadır.

Günlük MACD, taban çizgisinin üzerinde yükselişle geçti

Günlük MFI, 45’te tarafsız bölgede

Sonuç

Özetle, ChainLink, günlük LINK / USDT grafiğinin kısa analizinde görüldüğü üzere bir kez daha yükseliş bölgesinde. Dahası, kripto alanının genel havası, Başkan Trump’ın 1.8 trilyon dolarlık teşvik yasasını teklif etmesi ve Square’in 50 milyon dolarlık Bitcoin satın almasıyla ortaya çıkan iyimserlikten birini yaşıyor.

Ek olarak, Chainlink balinaları LINK’i çantalarına eklemeye devam ederek dijital varlığın uzun vadeli değerine ilişkin bir güven seviyesi sağlamaya devam etti.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin