Popüler altcoin'in aktif adres sayısı iki hafta içerisinde %300 arttı!
Popüler altcoin'in aktif adres sayısı iki hafta içerisinde %300 arttı!

Popüler altcoin’in aktif adres sayısı iki hafta içerisinde %300 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin Polkadot (DOT) ağ etkinliğine önemli bir artış dikkat çekiyor. DOT aktif hesap etkinliği iki hafta içerisinde yüzde 300 değer artışı kaydetti. Polkadot’un (DOT) rakibi Cosmos (ATOM) merakla beklenen yükseltmeyi gerçekleştiremiyor.

Analistler, Polkadot (DOT) ağındaki hesap etkinliğinde etkileyici bir artış fark ettiler. İşte kriptoda sancılı bir Kasım 2022’nin ortasında tavan yapan iki ölçüm şu şekilde yer alıyor.

Polkadot (DOT) zincir üstü aktivite yeni zirveler gösteriyor!

Altcoin DOT ve Kusama (KSM) ekosistemlerinin ilerlemesini takip etmek için tasarlanmış bir proje olan Dot Insights tarafından paylaşılan verilere göre, Polkadot (DOT), piyasaların düşmesine rağmen tanık olunmayan zincir üstü aktivite gösteriyor.

Örneğin, Kasım 2022’de günlük yeni hesapların (Polkadot [DOT] ağındaki zincir üzerindeki genel adresler) sayısı neredeyse %900 arttı. Ayrıca aktif hesap sayısı %300’den fazla bir artışla 1.100’den 4.516’ya yükseldi. Bir dereceye kadar, her iki artış da merkezi borsalardan likidite çıkışına bağlanabilir.

Buna ek olarak Web3 Foundation, Polkadot’un (DOT) önemli bir kilometre taşını aştığını belirtti. W3F’in baş hukuk görevlisi Daniel Schoenberger’e göre, Polkadot’un DOT’u artık menkul kıymet olmayan ilk altcoin oldu.

Bu atılım, ABD SEC’in dijital varlıklar ve diğer düzenleyici gözlemciler hakkındaki çalışma gruplarıyla yapılan üç yıllık istişarelerin sonucunda oluştu. 27 Eylül 2022’de Polkadot (DOT), altyapısına ve Kusama’ya (KSM) yeniliklerin dahil edilmesini kolaylaştırmak için güncellenmiş yol haritasını da açıkladı.

Bu arada, dün (14 Kasım), ana rakibi Cosmos (ATOM), yılların en önemli güncellemesi olan Cosmos 2.0’ı hayata geçiremedi. Bu güncelleme, Cosmos Hub’ın ATOM fonlarının büyük bir bölümünü yönetmesine izin verecekti.

Ancak seçmenlerin çoğunluğu tarafından desteklenmesine rağmen güncelleme, Cosmos 2.0’ın projenin ilerlemesi için tehlikeli olduğunu iddia eden meraklılar tarafından “NoWithVeto” oylarıyla reddedildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin