Popüler altcoin'den önemli ortaklık

Popüler altcoin suskunluğunu bozdu: Önemli ortaklık!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Team Vitality, e-spor ve oyun dünyasının en büyük sahnelerinde popüler altcoin Tezos’u temsil edecek.

Avrupa’nın önde gelen e-spor ve oyun organizasyonu Team Vitality, popüler altcoin Tezos ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Paylaşılan bir basın açıklamasına göre, imzalanan üç yıllık teknik ortaklık, Team Vitality tarihindeki en büyük ortaklık olma özelliğini taşıyor.

Tezos, çığır açan bir ortaklıkla oyun endüstrisinden faydalanıyor

Tezos ve Team Vitality, organizasyonun topluluğuna yıldız oyuncularıyla etkileşim kurmanın yeni yollarını vermek için birlikte çalışacak.

Team Vitality, hayranlarını oyun deneyiminin bir parçası olarak blok zincirin faydaları konusunda eğitmek ve teknolojinin ilerlemelerini teşvik etmek için Tezos ekosistemiyle işbirliği yapacak. e-spor ve oyun hayranları, teknoloji konusunda en bilgili ve ilgili topluluklardan biridir ve Tezos, ortaklıkla bundan faydalanmak istiyor.

Tezos ve Team Vitality ortaklığı
Team Vitality – Tezos ortaklığı

popüler altcoin’in kuruluşu Tezos Vakfı’ndan Mason Edwards şunları söyledi:

“Blockchain ve oyun endüstrileri, esporlar için hayran ve oyuncu merkezli bir gelecek inşa etmeye devam ederken, Avrupa’nın önde gelen espor ekibi için ileriye doğru atılmış önemli bir adım. Team Vitality’nin Tezos topluluğuna katıldığını görmekten heyecan duyuyorum.”

Team Vitality CEO’su Nicolas Mauer, özellikle 2022’nin organizasyonun en büyük yılı olacağı gerçeği göz önüne alındığında, ortaklığın “oyunu değiştirici” olduğunu söyledi. Ayrıca CEO, basın açıklamasında şunları kaydetti:

“Tezos’un hayranlarımızla aramızdaki ilişkiyi güçlendirmek için getirebileceği fırsatlar inanılmaz derecede heyecan verici ve altcoin’in bu yolculukta bize katılmasından büyük gurur duyuyoruz”

Organizasyon bu yıl en büyük yetenek yatırımını e-spor alanına yaptı. Sekiz maçta yarışan Team Vitality ve sporcuları, sosyal medyada 13 milyondan fazla takipçiye sahip ve Adidas dahil endüstri liderleri ile ortaklıkları bulunuyor.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin