Ünlü trader patlama yapacak olan üç bilinmeyen altcoin’i açıkladı
Ünlü trader patlama yapacak olan üç bilinmeyen altcoin’i açıkladı

Popüler altcoinde yeni hedefler belirlendi – bu seviyeleri izleyin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Ethereum daha düşük seviyelerde düzeltme yaşadı. Ancak ABD doları karşısında 625 doların üzerinde teklif vermeye devam etti. ETH fiyatı şu anda yükseliyor ve 650 dolarlık direncin üzerinde bir artış için ayarlanmış görünüyor.

Ethereum, 620 dolar ve 630 dolarlık destek seviyelerinin üzerinde işlem görüyor.

Fiyat 640 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde yer alıyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 625 dolara yakın destekle oluşan önemli bir yükseliş eğilimi çizgisi bulunuyor.

Parite pek çok olumlu işaret gösteriyor ve yakında 650 doların üzerine çıkabilir.

Ethereum fiyatı olumlu işaretler gösteriyor

660 dolarlık direnç seviyesini temizlemek için mücadele ettikten sonra, Ethereum 650 dolar seviyesinin altına düştü. ETH, 640 dolar seviyesinin altında işlem gördü ve hatta 630 doların altına düştü.

Ancak boğalar 620 dolarlık destek bölgesini koruyabildiler. 622 $ civarında bir düşük seviye oluştu ve fiyat şu anda yükseliyor. ETH 630 dolar ve 635 dolar seviyelerinin üzerinde toparlandı.

Ethereum şimdi 640 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerine çıktı. Saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 625 dolara yakın destekle oluşan önemli bir yükseliş trendi çizgisi de var.

Ethereum Price

Artış yönünde ilk direnç 645 dolar seviyesine yakın.  Ana direnç, 660 dolar seviyesine yakın ve aynı grafikte bir düşüş eğilimi çizgisi yer alıyor.

660 $ direnç seviyesinin üzerinde net bir kırılma, 670 $’ın üzerinde daha fazla yükseliş için kapıları açabilir. Boğalar için bir sonraki büyük hedef yakın vadede 700 dolar olabilir.

ETH’de düşüşler olursa

Ethereum 650 dolarlık direncin üzerinde hız kazanmaya çalışırsa, doğru şekilde düşebilir. Olumsuz yöndeki ilk büyük destek 630 dolar seviyesinin yakınında yer alıyor.

Ana kırılma desteği şu anda trend çizgisinin yakınında ve 620 $’da oluşuyor. Daha fazla kayıp, muhtemelen önümüzdeki oturumlarda 600 $’lık seviyenin test edilmesini gerektirebilir.

Teknik göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, yükseliş bölgesinde yavaş yavaş ivme kazanıyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 50 seviyesinin biraz üzerinde yer alıyor.

Destek Seviyesi – 620 dolar.

Direnç Seviyesi – 660 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin