Solana'da işler karıştı. Takip edilmesi gereken seviyeler neler?
Solana'da işler karıştı. Takip edilmesi gereken seviyeler neler?

Popüler altcoin’de işler karıştı: Bu seviyelere dikkat etmeyen yanar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase, Solana tabanlı tokenlerden Bonfida ve Orca’yı listelemeye karar verdi ve Solana platformunun önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Solana platformu için yükseliş görünümü, Bank of America’nın Solana’nın bir yerleşim katmanı olarak büyümesine yardımcı olabilecek ölçeklenebilirliğe yönelik önceliğine dikkat çektiği için canlanıyor olabilir.

Grafiklerde, Solana’nın yerel tokeni SOL, son iki ayda bir düşüş trendi içindeydi. Peki önümüzdeki günlerde biraz rahatlama görülebilir mi ve SOL düşüş trendini kırabilir mi?

12 saatlik SOL fiyat analizi

Solana was rejected at a resistance area but could it break past on a second try?

Düşüş trendi, SOL’nin önceki düşük seviyelerini kırdığı Aralık ayı başlarında başladı ve ay boyunca SOL, düşüş trendini teyit ederek 204 dolar seviyesini geçemedi. Son iki hafta içinde SOL iyi bir sıçrama gördü.

Bu nedenle, kısa vadeli bir yükseliş trendinin de içinde olduğu daha uzun vadeli bir düşüş trendi var. 110,19 dolardaki yeni en yüksek seviye SOL’un yukarı tırmanması için kritik.

Böyle bir senaryo ortaya çıkarsa, 110-130 dolardaki işlem hacminin düşme yolunda ne kadar düşük olduğu göz önüne alındığında SOL’un 130 dolara kolayca tırmanması beklenebilir. Ancak 130-150 dolar arasında güçlü bir direnç var.

Teknik analiz

Solana was rejected at a resistance area but could it break past on a second try?

VPVR ticaret hacmi eksikliği nedeniyle 110-130 dolar alanının hızla geçilebileceğini gösterdi. Ancak geçen haftanın kazanımlarının SOL’u bu kadar yükseğe çıkarmak için genişletilip genişletilemeyeceği henüz net görünmüyor.

RSI nötr 50’nin üzerine çıkarken Awesome Oscillator da sıfır çizgisinde, yukarıya geçmenin eşiğinde görünüyor. OBV daha düşük zirveler kaydetti ve bu da talep mevcut olmasına rağmen satış hacminden daha ağır basacak kadar önemli olmayabileceğini gözler önüne seriyor.

Solana’nın akıbeti

113 doların üzerinde bir hareket ve bu seviyenin yeniden yükseliş testi, SOL’un 130 dolara tırmanmasını sağlayabilir. Fakat yine aynı alanda uzun vadeli eğilimin gücü, fiyatlar üzerinde aşağı yönlü önemli bir baskı oluşturmaya da başlayabilir. Ayrıca fiyatı düşürmeden önce büyük piyasa katılımcılarının faydalanması için muazzam bir likidite sunabilir. Bu nedenle, 113 dolar ve 130 dolar, izlenmesi gereken dirençler olarak kalırken, 95 dolar işareti kısa vadeli destek sunabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin