Popüler altcoin’de bu seviye ralli öncesi kritik hale geldi – peki ne olacak?
Popüler altcoin’de bu seviye ralli öncesi kritik hale geldi – peki ne olacak?

Popüler altcoin’de bu seviye ralli öncesi kritik hale geldi – peki ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, ABD doları karşısında 1.350 doların üzerinde yükseliş ivmesi kazandı. ETH fiyatı olumlu işaretler gösteriyor ve muhtemelen 1400 doların üzerine çıkması muhtemel.

Ethereum, 1.320 $ ve 1.350 $’ın üzerinde birçok olumlu işaret gösteriyor.

Fiyat şu anda 1.400 dolarlık dirence yaklaşıyor ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde yer alıyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 1.325 $ civarında dirençle büyük bir düşüş eğilimi çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu.

Yakın vadede 1.400 dolarlık direnç bölgesini temizlerse kur güçlü bir artışa başlayabilir.

Ethereum fiyatı ivme kazanıyor

Ethereum, 1.280 doların üzerinde bir destek tabanı oluşturduktan sonra yeni bir yukarı hareket başlattı. ETH fiyatı, pozitif bölgeye geçmek için 1.300 $ ve 1.320 $ direnç seviyelerini aştı.

Saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 1.325 $ civarında dirençle büyük bir düşüş eğilimi çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu. Fiyat 1.350 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde istikrarlı bir yükseliş için kapıları açtı.

Ethereum fiyatı 1.400 dolarlık dirence yakın işlem gördü ve 1.389 dolara yakın bir yüksek seviye oluştu. Fiyat şu anda 1.380 doların altında düzeltiliyor.

Artış yönünde, 1.390 dolar ve 1.400 dolar seviyeleri başlangıçtaki engellerdir. Mevcut fiyat hareketi, 1.400 dolarlık direncin üzerinde bir yukarı kırılma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor. Belirtilen durumda, fiyat kolayca 1,450 dolar ve 1,480 dolar seviyelerine doğru kayabilir. Bir sonraki ana direnç 1.500 $ seviyesine yakın.

Ethereum Price

Ethereum 1.390 $ ve 1.400 $ direnç seviyelerini temizleyemezse, daha düşük seviyeler görülebilir. Belirtildiği gibi, 1.340 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın yakınında oluşan güçlü bir destek var.

Ethereum fiyatı 1.340 dolarlık desteğin üzerinde kalmazsa, 1.320 dolarlık destek bölgesine ve kırık trend çizgisine doğru düşüş riski içerisinde yer alıyor.

Teknik göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD şimdi yükseliş bölgesinde hız kazanıyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 50 seviyesinin oldukça üzerinde.

Ana Destek Seviyesi: 1.340 dolar.

Ana Direnç Seviyesi: 1.400 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin