Popüler altcoin zor durumda: fiyatı ne bekliyor? Teknik analiz

Popüler altcoin zor durumda: fiyatı ne bekliyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın gece saatlerinde daha düşük bir yüksek seviye ayarlamasının ardından başka bir aşağı yönlü test bekleniyor. Bu nedenle altcoin’in bugün daha da düşmesini bekliyoruz.

Kripto para piyasası son 24 saat içinde karışık sonuçlar verdi. Piyasa liderleri, Bitcoin ve Ethereum, yüzde 0,47 ve yüzde 0,63 kayıpla kırmızıda işlem gördü. Bu arada, Ripple (XRP) yüzde 0,65 değer kazandı.

Altcoin 0,7441 ila 0,7751 dolar aralığında işlem gördü ve bu aralık son 24 saat içinde hafif bir oynaklık olduğunu gösteriyor.

XRP başka bir düşüş yaşayacak mı?

4 saatlik grafikte, altcoin’in daha düşük seviyeler oluşturduğunu görebiliriz, bu da bugün ilerleyen saatlerde bir düşüşün daha gelmesine neden olacak.

Ripple Price Analysis: XRP consolidates around $0.76, another test of downside today?

Ripple fiyat hareketi, birkaç günlük konsolidasyondan sonra önceki kaybı geri kazanamadı. XRP/USD 5 Ocak’ta daha da düştü ve hızlı bir şekilde yaklaşık yüzde 13 düşerek 0,72 dolara geriledi.

takip eden toparlanma, başka bir aşağı yönlü test 0,73 dolarda daha yüksek bir düşük seviye kurmadan önce en yüksek yerel değeri 0,79 dolar olarak belirledi. Bu nedenle XRP, ciddi bir geri çekilme için potansiyel bir hazırlık olarak konsolidasyon aralığı oluşturdu.

Gece saatlerinde, Ripple fiyat hareketi 0,78 doların altında zirve yaptı ve daha yukarı çıkamadı. Muhtemelen XRP/USD tekrar aşağı hareket edecek ve mevcut konsolidasyonu sürdürmek için daha yüksek bir dip seviyesi ayarlayacak.

Altcoin için kısa vadeli fiyat tahmini

Altcoin, daha düşük bir zirve belirlendiği için bugün düşüş eğiliminde. Muhtemelen XRP/USD oradan düşecek ve mevcut konsolidasyona devam etmek için daha yüksek bir düşük seviye belirleyecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin