Popüler altcoin yükselişe geçti! Direnç bölgesini aşabilecek mi?
Popüler altcoin yükselişe geçti! Direnç bölgesini aşabilecek mi?

Popüler altcoin yükselişe geçti! Direnç bölgesini aşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin Solana 7 Eylül tarihinden bu yana %11 kazanç elde etti. Uzun zamandır süren düşüşten sonra altcoin direnç bölgesine yakın seviyelere ulaştı. Son olarak SOL sekiz saat boyunca toparlanırken, işlem hacmi 1.650 milyondan 1.280 milyona düştü.

Düşüş nispeten küçüktü ve boğalar yükselmeye devam etti. SOL’un piyasaya sürülmesinden bu yana en büyük pozitif fiyat hareketlerinden biri yüzde 16,55’lik bir artış oldu. Elde edilen veriler incelendiğinde bu fiyat hareketinin çok yükseliş olduğunu gösteriyor. Grafiklerdeki uzun birikim bölgesi geriliminin (33,05 dolar) üzerine çıkmayı başarırsa, fiyatın 36,5 dolar seviyesine çıkabileceğini gösteriyor.

Solana fiyatı için takip edilecek seviyeler

Grafiğe göre altcoin için önemli bir destek seviyesi 32,40 dolar olarak belirlenebilir. Ancak Solana fiyatı 35,26 dolarda yani çok daha yüksek bir seviyede işlem görüyor.  SOL 50, 38.2 ve 23,6 Fib seviyelerinde birkaç kısa vadeli direnç seviyesini kırdığından beri, SOL fiyatı desteğini sürdürdü.

SOL, 34,36 dolar direnç bölgesini geçtikten sonra 23,6 Fibonacci seviyesinin üzerindeki pozisyonunu birleştirmeye çalışıyor. Bu eğilim, en son fiyat analizi ile uyumludur. SOL’nin 33,85 dolardaki direnci kırması bekleniyor.  Dört saatlik grafikte SOL, “Simetrik Üçgen” oluşturdu. Simetrik Üçgen, azalan bir oynaklık modeli olarak değerlendirilir. SOL’nin yüksek tarafta bölgesinden çıkarak 33,85 dolarlık direnci aşma olasılığı oldukça yüksek.  Bu modele göre, 33,85 doların üzerinde bir kırılma, Solana’nın fiyatını 25 Ağustos’un (36,42 dolar) en yüksek seviyelerine çıkarması beklenebilir ve ardından psikolojik seviye 40,0 dolar seviyelerine kadar yükselebilir.

Mevcut piyasada durum böyle olabilir. Altcoin 33,85 dolarlık kırılma bu sabah erken saatlerde gerçekleşti. Bunu takiben fiyat %5,77 oranında artış kaydetti. Yükseliş momentumu azalmadı. Pozitif piyasa göstergeleri, güçlü bir alıma işaret etmeye devam ediyor. Önümüzdeki birkaç gün, bu kopuşun SOL’un bir sonraki büyük patlamasını temsil edip etmediğini ortaya çıkaracak.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin