Popüler altcoin yükselişe geçti! Teknik analiz
Popüler altcoin yükselişe geçti! Teknik analiz

Popüler altcoin yükselişe geçti! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin Litecoin, son 24 saatte %7,13 artışla 59,42 dolardan el değiştiriyor. Birkaç hafta sonra, 60 doların altında cansız bir aralıkta işlem gören aylara dönüşen Litecoin, 2 Kasım’da bu psikolojik seviyesinde yükseliş yaşadı. LTC bugün yaşanan yükselişte en fazla 62,54 dolara kadar çıktı.

Elde edilen verilere göre, yayınlandığı sırada Litecoin, son 24 saatte %7,13 ve son yedi günde %4,78 artışla 59,42 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, yatırımcılar son hamlede kâr elde etmeye çalıştıkça ticaret hacimleri %90 arttı.

Altcoin 13 Eylül tarihinde bu yana, 67,48 dolarlık yüksek seviyelerde işlem gördükten sonra LTC, 53 dolar seviyesinin altında işlem yapmayı reddetti. Daha sonra 27 Ekim tarihinde 53 dolar üzerine çıktı ve o günden bu yana yükselişe devam ediyor.

Litecoin için sırada ne var?

İleriye dönük olarak, boğaların ralliyi ilerletmek için günlük MA 200 yakınında bulunan 62,54 dolarlık bariyeri ezmeleri gerekiyor. Günlük RSI, alıcılar için bir avantaj öneren 60 işaretinin üzerinde. Öte yandan, boğaların gücü tükenirse Litecoin, düşüş riskiyle karşı karşıya kalabilir.

Dijital P2P ödemelerinde lider olan MoneyGram, MoneyGram mobil uygulaması kullanıcılarının kripto para birimleri satın almasına, ticaretine ve depolamasına olanak tanıyacak yeni bir hizmetin lansmanını duyurdu.

Şirketin en iyi mobil uygulamasının yardımıyla, MoneyGram kullanıcıları artık neredeyse tüm ABD eyaletlerinde ve Columbia Bölgesi’nde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Litecoin (LTC) ticareti yapabilecek.

Şirketin, bir kripto para birimi değişimi ve API güdümlü bir hizmet olarak kripto sağlayıcısı olan Coinme ile mevcut işbirliği, MoneyGram uygulamasını kullanarak bu kripto para birimlerini satın almayı, ticaretini ve tutmayı mümkün kılıyor. Litecoin kurucusu Charlie Lee haberi Twitter üzerinden duyurdu. Şirket 2023’te yeni bölgelere açılmayı düşündüğünden, düzenlemeler izin verdiği sürece MoneyGram’ın sunduğu kripto varlık sayısını artırması bekleniyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin