Popüler altcoin yükseliş potansiyeli gösteriyor! Teknik analiz
Popüler altcoin yükseliş potansiyeli gösteriyor! Teknik analiz

Popüler altcoin yükseliş potansiyeli gösteriyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası geçen hafta düşüş yaşarken popüler altcoin düşüşe meydan okuyordu. Analize göre Terra (LUNA) fiyatı yükseliş eğiliminde ve boğa hakimiyetinde görünüyor. Terra fiyat analizi, güçlü yükseliş dinamikleri ile bir yükseliş trendi izliyor gibi görünüyor. LUNA fiyatı 13 Ocak 2022’de 79 dolardan 82 dolara çıktı. Kripto para bugün etkileyici dinamikler gösterdi ve şimdi daha da yükselme potansiyeli gösteriyor. LUNA’nın kapsamında 84 dolar yer alıyor büyük olasılıkla bu hafta sonuna kadar hedefine ulaşmasını bekleyebiliriz.

Terra 4 saatlik fiyat analizi:

Terra Price Analysis: LUNA/USD targets $84 1

Terra fiyat analizi, piyasa oynaklığında yükseliş gösteriyor. Bollinger bandının üst sınırı, LUNA için en güçlü direnç görevi gören 82 dolarda bulunuyor. Bollinger bandının alt limiti, LUNA için en güçlü desteği temsil eden 65 dolarda yer alıyor.

Altcoin Hareketli Ortalama eğrisinin oldukça üzerinde bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Piyasa eğilimi, Terra ekibi için iyi bir zaman olduğunu gösteren güçlü bir yükseliş momentumuna sahip. Bu eğilim korunursa fiyat daha fazla yükselebilir. Oynaklıkla eşleşen güçlü bir yukarı trendde hareket ediyor gibi görünüyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 66 seviyesinde yer alıyor. Bu da kripto paranın aşırı alım kategorisinde yer aldığını gösteriyor. RSI’ın, altcoinin piyasada doyma olasılığını yansıtan, bir tersine dönüşe ve değerinin düşmesine yol açan yukarı yönlü bir yaklaşım izlediği görülebilir.

Terra 1 günlük fiyat analizi

Terra Price Analysis: LUNA/USD targets $84 2

Terra 1 günlük fiyat analizine göre, düşüş eğilimini takip eden piyasa oynaklığını gösteriyor. Altcoin değişken bir değişikliğe uğramaya daha az eğilimli hale geliyor. Bollinger bandının üst sınırı, LUNA için en güçlü direnç görevi gören 100 dolarda yer alırken alt limit 64 dolar seviyesinde yer alıyor.

LUNA/USD fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek güçlü yükseliş eğilimine işaret ediyor. Piyasa, boğaların piyasada tutunduğunu gösteren azalan oynaklık ile yükselişini sürdürüyor. Fiyat yolu, oynaklığa karşı koyan güçlü bir yükseliş trendi izliyor gibi görünüyor.

Terra LUNA 1 günlük fiyat analizine göre, Göreceli Güç Endeksi (RSI) 53 seviyesinde yer alıyor. Bu da kripto para biriminin düşük değerli veya aşırı alım partisine düşme belirtisi göstermediği anlamına gelir. RSI, Terra için sabit bir değere işaret eden sabit, basit bir hareketi izliyor gibi görünüyor.

Terra fiyat analizini sonuçlandırarak, piyasanın şu anda bir yükseliş hareketi izlediğini söyleyebiliriz. Altcoin fiyatının önümüzdeki 24 saat içinde yeni zirvelere çıkması beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin