Popüler altcoin yine ayıların hakimiyetinde! Fiyatı ne bekliyor?

Popüler altcoin yine ayıların hakimiyetinde! Fiyatı ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Altcoin piyasası 2 gündür bir sıçramayı takip ediyor gibi görünse de hemen ardından kayda değer bir düzeltme geliyor. Böylece son 2 gün içinde kazanılan kazançlar, başlangıç pozisyonları ile birlikte varlıktan ayrılıyor. Cardano fiyatı da trend çizgisini reddederek ve aşağı inerek benzer bir yönelim sergiliyor. Mevcut ret oldukça büyük olduğu için ADA fiyatının boğa koşusu şu anda oldukça puslu görünüyor.

Ayılar ADA’yı bırakmıyor

Altcoin fiyatı düştü ve kritik destek bölgesi olan 1,03 ile 1,18 dolar arasında sallandı. Bu aşamada konsolide olarak bir miktar güç biriktirdikten sonra Cardano, azalan üçgen modelini kırmayı hedefleyen yüksek bir aralıkta yer aldı. Ama ne yazık ki, ayılar aniden muazzam bir güç kazandı ve satın alma baskısını boşa çıkardı.

Cardano (ADA) altcoin fiyat grafiği

ADA fiyatı, büyük bir farkla bir kez daha benzer bir trend izliyor gibi görünüyor. Daha önce, fiyat kayda değer bir düşüş trendi izlediğinde, ayılar, düşüş trendini kıran devasa bir yeşil mumla reddediliyordu. Bunun ardından fiyat, ATH olan 3 doların üzerine çıkmak için kayda değer bir yükseliş trendi sürdürüyordu.

Ancak şu anda senaryo biraz farklı çünkü ayılar tamamen reddedilmedi, sadece bir an için durakladılar. Düşen eğilimi kırma zamanı yaklaştıkça, ayılar ağırlaştı ve altcoin fiyatını, yukarı yönlü hareketi reddetmeye zorladı. Reddedilmenin ardından altcoin, aşırı koşullar ortaya çıkmadığı sürece destek seviyelerine girmeyebilir. Ancak, yükseliş trendi birkaç gün daha ertelenmiş durumda da olabilir.

Coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin