Popüler altcoin yeniden talep bölgesinden sıçrayabilecek mi?
Popüler altcoin yeniden talep bölgesinden sıçrayabilecek mi?

Popüler altcoin yeniden talep bölgesinden sıçrayabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EOS, 4 Aralık’taki en düşük seviyesinden bu yana önemli ölçüde artmış olsa da, olası bir yükseliş eğiliminin tersine döndüğünü test etmesi için kat etmesi gereken uzun bir yol var. EOS, 4 Aralık’ta önemli ölçüde düşerek 2,39 dolar seviyesine gerilemişti. Bununla birlikte altcoin için yaşanan, düşüşün ardından gelen sıçrama, üçüncü kez uzun vadeli yükselen bir destek çizgisini doğruladı. Yükselişe rağmen, teknik göstergeler nispeten tarafsız bir görünüm sağlıyor.

Kısa ve uzun vadeli hareketli ortalama (MA) tarafından oluşturulan MACD düşüyor. Bu, kısa vadeli ve uzun vadeli MA’ların aynı hızda hareket ettiği anlamına gelir, ama kısa vadeli olanda yavaşlama olduğunu ifade eder. Ayrıca, zayıflama eğiliminin bir işaretidir. Benzer şekilde, RSI göstergesi 50 seviyesinin hemen altında yer alıyor. RSI bir momentum göstergesi ve 50’nin altındaki seviyeler düşüş olarak kabul edilir.

EOS ascending support

Aşağıda, tokenin bir aralıkta toplandığını gösteren ve Haziran’ın dip seviyelerini süpüreceğini öne süren bir EOS grafiği yer alıyor.

EOS Range

Tweet’ten bu yana, altcoin Haziran’ın en düşük seviyelerini silip süpürdü. Başlangıçta EOS 3,20 dolarlık alanın altında kırılmış gibi görünse de, o zamandan beri onu geri aldı ve kırılmayı yalnızca bir sapma olarak gösterdi. Bu, genellikle yukarı yönlü bir hareketin izlediği bir yükseliş gelişimi.

Bununla birlikte, altcoin hâlâ azalan bir direnç çizgisini takip ediyor. Direnci kırana kadar, yükselişin tersine çevrilmesi onaylanamaz.

EOS Descending resistance

EOS/BTC

EOS/BTC grafiği, altcoin 4 Aralık’ta tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştığı için kesin olarak düşüş gösteriyor. EOS, yatay alanını geri almayı başarana kadar, uzun vadeli eğilim düşüş eğilimi olarak kabul ediliyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin