Popüler altcoin yeni zirveleri hedefliyor! Takip edilecek seviyeler
Popüler altcoin yeni zirveleri hedefliyor! Takip edilecek seviyeler

Popüler altcoin yeni zirveleri hedefliyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Poligon (MATIC), geçen hafta yükselen kama modeli oluşturmasıyla yükselişe geçti.  Tüm zaman dilimleri incelendiğinde altcoin fiyatı en fazla yükselişi aylık olarak kaydetti. Son bir ay içerisinde %41,9 artış kaydetti.

Kripto, son yedi gün içinde %13 artarak dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Tokenin 1,30 dolarlık açılış fiyatının altında olan 1,05 dolarlık mevcut işlem fiyatı, bu seviyede güçlü bir şekilde reddedildiğini gösteriyor. MATIC tokeninin Stoch RSI değerleri son zamanlarda aşırı alım göstergesinde sinyal veriyor. Bu ise boğalar için önemli bir risk oluşturuyor.

Polygon için fiyat düzeltmesi gelecek mi?

Altcoin Ekim ayının sonunda tırmanmaya başladıktan sonra yazım sırasında 1,3075 dolar fiyat seviyesinde uzun bir fitil reddetmesinden sonra düzeltme aşamasında. Stoch RSI değerleri düşerken, CMF endeksi daha yüksek bir trendi takip ediyor ve boğaların desteğini alıyor.

Bununla birlikte, MATIC’in içinde olduğu gibi ralliler, genellikle varlık reddedildikten sonra meydana gelen düzeltmelere açık olabilir. Daha düşük zaman dilimleri, MATIC’in 1,1241 dolar destek seviyesinin üzerinde dengelendiğini gösteriyor.

Polygon, geleneksel finansal kurumlarla giderek daha fazla bağlantı kurdukça, yatırımcılar makroekonomik göstergeleri takip edebilir.

Kurumlar Polygon’u Web3 ve DeFi’ye bir geçit olarak gördüğünden, tokenin 23,60 Fib geri çekilme çizgisinin üzerindeki stabilizasyonu, daha fazla ralli için bir teşvik olabilir. Web3 teknolojisine ve DeFi’ye artan kurumsal ilgi, yeni yatırımcıları kendine çekeceği için altcoin için yeni bir başlangıç olabilir.

Ancak şimdilik, MATIC yatırımcılarının devam eden düzeltme dönemine hazırlık yapmasında fayda var.  Yaşanan fiyat dalgalanması, MATIC’in Bitcoin ile olan bağlantısını da bozdu; bu, BTC’nin zararda işlem gördüğü göz önüne alındığında altcoin için olumlu bir haber diyebiliriz. Önümüzdeki günlerde MATIC için daha fazla iniş ve çıkış beklenebilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin