Japon bankasından menkul kıymet token hamlesi
Japon bankasından menkul kıymet token hamlesi

Popüler altcoin yeni sürümü yaklaşırken 1 dolara ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Alpha Finance Lab’in yerel tokenı ALPHA, platformun merakla beklenen Homora v2 lansmanı yaklaşırken 1 $ işaretini geçti.

1 $ Kulübü

Merkezi olmayan finans (DeFi) platformu Alpha Finance Lab’ın tokenı ALPHA, sadece birkaç saat önce ikinci kez 1,00 $ işaretini kırdı.

Ekip amiral gemisi ürünü Alpha Homora’yı yükseltme planlarını açıkladığından yılın başından bu yana token %300’ün üzerinde değer kazandı.

ALPHA, 7 Ocak’ta, yılın DeFi çalışanı Andre Cronje’nin takımla iş birliği yapmaktan duyduğu “memnuniyeti” tweetlediğinde şaşırtıcı bir şekilde %250 artış elde etti.

O zamandan beri, token değerinde istikrarlı bir artışı sürdürdü ve dün 7 Ocak’taki tüm zamanların en yüksek seviyesini geçti.

1 doların üzerine doğru yükseliş CoinMarketCap’e göre tokenı piyasa değerine göre ilk 100 kripto para birimine yaklaştırıyor.

ALPHA, DeFi’nin yeni bir ürünü

Eylül 2020’de kurulan Alpha Finance Lab, çeşitli DeFi ürünlerinin bir kombinasyonudur. Bu ürünler kredilendirmeden otomatik piyasa yapıcılığa ve likidite sağlamaya kadar çeşitlilik göstermektedir.

Teknik incelemesine göre, ana amacı DeFi alanında faaliyet gösteren kripto meraklıları için “riskleri en aza indirirken getirileri en üst düzeye çıkarmak”.

Platform, Binance’in Akıllı Zinciri’nde (BSC) çalışıyor ve token aynı zamanda likidite sağlayıcıları için bir yönetim tokenı işlevi görüyor.

ALPHA’nın geçen yıl 30 Ekim’de sona eren token satışı, tokenı 0,02 ABD dolar olarak fiyatlandırmıştı. Bu son artış o zaman tokena yatırım yapanlar için 50 kat kazanç anlamına geliyor.

Platformun şu anda bir DeFi platformunda stake edilen tokenların değerinin bir ölçüsü olan Total Value Locked’da (kilitli toplam değer) 500 milyon doların biraz altında bulunuyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin