Popüler altcoin yeni bir karar aşamasında - hangi seviyeler takip edilmeli?
Popüler altcoin yeni bir karar aşamasında - hangi seviyeler takip edilmeli?

Popüler altcoin yeni bir karar aşamasında – hangi seviyeler takip edilmeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, ABD doları karşısında hala 595 dolarlık direnç bölgesini temizlemek için mücadele ediyor. ETH fiyatı, 575 dolarlık destek bölgesini kırarsa keskin bir düşüş riski altında kalır.

Ethereum hala 595 dolar ve 600 dolarlık direnç seviyelerinin oldukça altında işlem görüyor.

Fiyat şimdi 580 dolarlık destek bölgesine ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yaklaşıyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 585 dolar civarında destekle büyük bir yükseliş eğilimi çizgisinin altında bir kırılma yaşandı.

575 dolarlık desteğin altında net bir kırılma olursa parite büyük bir aşağı doğru hareket başlatabilir.

Ethereum düşüş işaretleri gösteriyor

Geçtiğimiz iki gün içinde Ethereum, 594 dolar, 595 dolar ve 600 dolarlık direnç seviyelerinin üzerinde yükseliş ivmesi kazanmak için birkaç girişimde bulundu. ETH yükselmeye devam edemedi ve çoğunlukla 565 dolar seviyesinin üzerinde bir aralıkta işlem gördü.

Fiyat 590 dolar seviyesinin altına düşmeden önce son zamanların en yüksek seviyesi 593 dolar civarında oluştu. Saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 585 dolara yakın destekle büyük bir yükseliş trendi çizgisinin altında bir kırılma yaşandı.

Ethereum fiyatı şu anda 580 dolarlık destek bölgesine ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yaklaşıyor.

Ethereum Price

Fiyat 580 dolarlık desteğin ve 100 saatlik SMA’nın üzerinde kalmazsa, daha fazla olumsuzluk riski içerisinde. Bir sonraki temel destek 575 dolar seviyesine yakın. 575 dolarlık destek bölgesinin altında bir kapanış, yakın vadede 565 dolar ve 555 dolar seviyelerine doğru keskin bir düşüşe yol açabilir.

ETH’de yeni artışlar olası mı?

Ethereum 580 dolar ve 575 dolarlık destek seviyelerinin üzerinde kalırsa, belirtilen aralıkta daha yüksek seviyelere çıkabilir. İlk direnç, kırık trend çizgisine yakın ve 585 dolar.

Ana direnç hala 595 dolar seviyesinin yakınında bulunuyor. 595 dolar ve 600 dolar direnç seviyelerinin üzerinde net bir kırılma, muhtemelen sürekli bir yukarı doğru hareketin yolunu açabilir. Bir sonraki ana direnç 620 dolarlık bölgenin yakınında yer alıyor

Teknik göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, düşüş bölgesinde yavaş yavaş ivme kazanıyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 55 seviyesinin hemen altında.

Destek Seviyesi: 575 dolar.

Direnç Seviyesi: 595 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin